A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kemény meccsre számít Janeiro, Szabó Tibor egységben látja az esélyt

Vasárnap az éllovas Szeged-Grosics vendége lesz Gyulán a Kecskeméti TE. A találkozó tétje mindkét együttesnek nagy, ám főleg a hazaiak játszhatnak nyomás alatt, hiszen szeretnék megőrizni helyüket a tabella élén. A szegediek portugál trénere elismerősen beszélt csapatunkról, míg Szabó Tibor abban bízhat, hogy a Dunaújváros elleni siker is plusz önbizalmat adhat játékosainak.

Joao Janeiro (a Szeged-Grosics vezetőedzője):

„A Kecskemét sokat javult, a tavaszi szezonjukról mindent elmond a statisztika, hiszen nyertek a Dunaújváros, a Paks, a Hódmezővásárhely ellen, és döntetlent játszottak a Szentlőrinccel. Még egyszer mondom, nagyon sokat javultak, így ez már nem az a csapat, amelyik a bajnokság elején volt. Nekünk a saját utunkat kell járnunk, játszani a saját játékunkat. Vasárnap kemény meccsre számítok! A meccsen saját alapelveinket kell alkalmaznunk, és küzdenünk kell minden labdáért, az utolsó verejtékig!” (Forrás és kép: szeged-grosicsakademia.hu)

Szabó Tibor (a KTE vezetőedzője):

„Az első helyezetthez utazunk, ennek tükrében egyértelmű, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Azt gondolom, hogy nekünk csapatként kell jól funkcionálnunk ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni. A Szeged-Grosics már megmutatta, hogy egy nagyon erős és masszív csapat. Ez akkor is igaz, ha néhány alapemberük ezúttal hiányozni fog eltiltás, illetve sérülés okán.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók