A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kersák Roland továbbra is Kecskeméten véd

A mai napon egy régóta a klubot szolgáló harcossal írt alá új szerződést klubunk, Kersák Roland továbbra is lila-fehérben gyarapíthatja a jövőben NB I-es mérkőzései számát.

Kersák Roland az NB III-as feljutást követően az első érkezők között csatlakozott a kecskeméti projekthez 2021 nyarán, miután korábban Dabason már együtt dolgozott Szabó István vezetőedzővel. Folyamatosan támogatta és segítette Varga Bencét, illetve a kapustársakat azóta, az NB II-ben 6 találkozón volt kezdő, idén pedig bemutatkozhatott a Debrecen ellen az élvonalban is. A 26 esztendős hálóőr összesen 12 tétmérkőzésen védte eddig az első csapat kapuját. Most új szerződést írt alá, ami azt jelenti, tovább gyarapíthatja találkozói számát.

– Az NB II-ben érkeztem még meg, de azóta már itt vagyunk az NB I-ben, ahol valóra vált az álmom, amikor Debrecenben védhettem. Akkor azt mondtam, hogy szeretném, ha lenne ennek folytatása KTE mezben, szerencsére ezt a vezetőség is így gondolta, megvan a bizalom Szabó István irányából is, ez nagy öröm számomra. Bízom benne, hogy a következő idényben is tudok egy jó versenyhelyzetet teremteni Varga Bencének, szeretném a dolgát jó értelemben megnehezíteni. Ez a cél, az pedig mindig nagy öröm, ha egy NB I-es klubnál bíznak az emberben. Pozitívan állok az előttünk álló időszakhoz, reménykedem benne, hogy inkább előbb, mint később újra a kapuban állhatok, hiszen az első mérkőzés meghozta az étvágyamat. Ez a szerződés pedig még több motivációt ad majd a nagyon nehéz nyári alapozáshoz is majd, hiszen Trepák Attila sosem kímél minket – mondta Kersák Roland.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók