A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Két edzőmeccsünk lesz Szlovéniában

Két mérkőzés vár az edzőtáborban csapatunkra, mindkettő szlovén másodosztályú ellenféllel szemben. Alábbiakban röviden bemutatjuk őket.

Szerdán a Slovenska Bistrica (Vendbeszterce) lesz ellenfelünk, mely friss bajnokként jutott fel a másodosztályba. A jelenleg Kety Emmi Bistrica néven szereplő együttest 1958-ban alapították, és a mostani feljutás az egyik legnagyobb sikerük, ugyanis korábban még nem szerepeltek az összevont második vonalban. A főleg hazai játékosokra épülő piros-fehér együttes szerdán 17:30-kor fogad minket saját pályáján.

Szombaton a Rudar Velenjét „fogadjuk” Radenciben majd 11 órás kezdéssel. A zöld-feketék már sokkal eredményesebb múlttal rendelkeznek, hiszen három alkalommal voltak bronzérmesek az élvonalban, 1998-ban pedig a kupát is megnyerték. 2008-2020-is megszakítás nélkül az első osztály tagja volt a klub, az utóbbi két szezont viszont a másodosztályban töltötték, legutóbb 5. helyen végeztek. A Rudar kerete már jóval nemzetközibb, hiszen albán, horvát, bosnyák, német, amerikai és ghánai futballisták is szerepeltek náluk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók