A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kétszer már játszottunk idén a Fradival

Vasárnap 16:00-kor az FTC II. elleni visszavágó következik a KTE HUFBAU számára. A Ferencvárossal idén már kétszer is megmérkőztünk, előbb nyáron egy edzőmeccsen, majd rögtön a bajnoki nyitányon találkoztunk a zöld-fehérekkel.

A Fradi „fakó” nyáron alakult újjá, a csapat irányítását az NBI-es csapat pályaedzője, Máté Csaba kapta meg. Első nyári felkészülési meccsüket éppen Kecskeméten játszották le, akkor a Ferencváros gyakorlatilag utánpótláskorú játékosokkal, rendkívül fiatal kerettel érkezett, és végül 3-1-re le is győztük őket a 3x30 perces edzőmeccsen.

A bajnoki nyitányra már a Népligeti Sportcentrumban került sor, a Fradi ekkor már soraiban tudta a komoly NBI-es rutinnal rendelkező hálóőrt, Szécsi Gergőt, illetve a nyáron visszavonuló, de a tartalékok közt még aktív Leandrót. A rutinnal megerősített kis Fradi szervezetten futballozott hazai pályán, s miután emberhátrányba kerültünk, meg is szerezték a vezetést. A hajrában Lékai még büntetőt fogott, majd az utolsó percben Szécsi a lécre tolta Kerekes fejesét, így maradt az 1-0.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók