A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kialakult a 32 mezőnye a MOL Magyar Kupában

Vasárnap véget ért a MOL Magyar Kupa 3. fordulója, melynek nyitómeccsén csapatunk is továbbjutott a Soroksár otthonában 2-1-es sikerével. Megvannak a lehetséges ellenfelek is.

A legtöbb lehetséges kihívó a másodosztályban szerepel, míg az NB I-es klubok közül velünk együtt tíz csapat vette sikerrel az első akadályt. A 3. fordulóban a kiemelés még védte az élvonalból érkezőket, de a következő sorsolásnál ez már nem így lesz, bárkit kaphat itt már a 32 továbbjutó. A továbbjutás ezután is egy mérkőzésen dől el, adott esetben hosszabbítás, legvégül büntetők után. Az alacsonyabb osztályú csapatok minden esetben a pályaválasztók, azonos osztály esetén az, akit először kihúztak, vagy kevesebbszer játszott addig hazai környezetben.

A sorolás hétfő este 18:45-től lesz megtekinthető az M4 Sporton. A következő forduló már hétközi lesz, hivatalosan november 1-re (szerdára) esik a játéknap, de a televíziós közvetítések miatt ez változhat.

A lehetséges ellenfelek:

NB I. (9 csapat): DVSC, MTK, Puskás AFC, Újpest, DVTK, FTC, Paks, Kisvárda, ZTE

NB II. (13): Győr, Siófok, Bp. Honvéd, Szeged-Csanád GA, Budafok, Kozármisleny, Vasas, Tiszakécske, Ajka, Haladás, Kazincbarcika, Gyirmót, Nyíregyháza

NB III. (7): Tatabánya, ESMTK, Dunaföldvár, Veszprém, Kaposvár, Kelen, Szentlőrinc

Vármegye I./BLSZ I. (2): Mezőrös, Unione FC

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók