A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kialakult a tavaszi keret

Lezárult az átigazolási időszak, ezzel gyakorlatilag véglegesnek mondható a KTE HUFBAU tavaszi kerete. Nagy mozgás nem jellemezte a csapatot a téli felkészülés során, kettő távozóra három érkező jutott, így megmaradt a sikeres együttes gerince.

Koszó Balázs hazatért

A távozók oldalán a sérülések miatt kevés lehetőséghez jutó Kerekes Krisztián, illetve a Vasas által az utolsó pillanatokban megvásárolt Szalai József neve szerepel. Az érkezők sora sem hosszabb, hiszen Koszó Balázs és Nagy István mellett a 17 esztendős Kotroczó Péter számít új fiúnak. 

Részben érinti a felnőtt csapatot, hogy három U19-es fiatal, így Hatvani Dániel, Bodor Zoltán és Barkóczi Ádám átmenetileg távoztak, mindhárman a felnőtt tapasztalatszerzés érdekében. Hatvani és Bodor az NBIII-as Szegedi VSE, Barkóczi a megye I-es Kiskőrös játékosa lett tavaszra, de nyáron visszavárja őket a szakmai stáb. Hatvani és Barkóczi ősszel már tétmeccsen is bemutatkozhattak a KTE HUFBAU színeiben.

Érkezők: Koszó Balázs (BKV Előre), Nagy István (Ajka), Kotroczó Péter (FTC U19)

Távozók: Kerekes Krisztián (Tiszaújváros), Szalai József (Vasas)

A KTE HUFBAU kerete:

Kapusok: Lékai Soma, Mészáros Dávid

Mezőnyjátékosok: Asztalos Dávid, Constantinescu Marius, Gál Szabolcs, Grünvald Attila (csk), Jakab Dávid, Károly Bálint, Kis Balázs, Koszó Balázs, Ludasi Martin, Lukács József, Nagy István, Popgeorgiev Pantelisz, Puskás Gábor, Puskás Zoltán, Szalai Gábor, Tóth Dániel, Vágó Levente.

Bevethető (kettős játékengedéllyel rendelkező) utánpótlás játékosok: 

U19: Bányai Dániel, Bodor Bendegúz (kapus), Busa Vajk, Cseh Balázs (kapus), Csúri Dájmond, Dos Reis Teixeira Edmilson, Faragó Bence, Jakó Dávid, Kuchta Benedek, Kotroczó Péter, Perlaki Szilárd

U17: Gyarmati Ferenc

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók