A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kiélezett meccsre számít mindkét tréner

Az őszi szezonban 1-1-es döntetlent játszott egymással a két csapat, most azonos pontszámmal várják a vasárnapi visszavágót. A találkozó előtt a két tréner, Németh Zsolt és Szabó Tibor beszélt várakozásairól.

Németh Zsolt (Kozármisleny FC): A tavalyi mérkőzést jól kezdtük, vezettünk 1-0-ra, utána volt még egy-két lehetőségünk a gólszerzésre. Ezt követően belealudtunk a meccsbe, kaptunk egy elkerülhető gólt, majd egy kiélezett harc alakult ki, amit mindkét fél eldönthetett volna a maga javára. Az eredmény akkor igazságos volt. Most is hasonlóan kiélezett meccsre számítok, hiszen két rivális találkozik azáltal, hogy azonos pontszámmal állunk. A Kecskemét elkapta a rajtot, jó formában vannak, mi beragadtunk. Bízom a csapat kvalitásaiban, illetve abban, hogy saját pályánkon senki nem akarhatja nálunk jobban a győzelmet.

Szabó Tibor (Kecskeméti TE): Az őszi meccsből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, hiszen ha nem is sokat, de azért változott a két csapat kerete. A Kozármisleny ugyan nem kezdte jól a szezont, de ettől függetlenül egy egységes és masszív csapat, amely otthon mindig veszélyes.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók