A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kijött az osztálykülönbség a KHTK elleni edzőmeccsen

Csütörtökön a Kiskunfélegyházi HTK volt ellenfelünk edzőmérkőzésen a Széktói műfüves pályáján. A vendégek ugyan becsülettel küzdöttek azok után, hogy szerdán Dabason is játszottak, ám végig masszív presszing alatt tartottuk őket, így magabiztos győzelmet tudhatunk magunk mögött. A mérkőzésen egy lehetséges új igazolás is pályára lépett nálunk. 

Gyakorlatilag az első perctől kirajzolódott a mérkőzés képe, rögtön komoly fölényt igyekeztünk kialakítani, amiből a KHTK kevés sikerrel tudott szabadulni. Az első gólra nem is kellett sokat várni, próbázónk került a kapussal szembe, majd pazar mozdulattal emelt fölötte a hosszúba a 16. percben (1-0). Előnyünket gyorsan megdupláztuk, Babolek léphetett ki egyedül, ziccerét higgadtan értékesítette is a hálóőrrel szemben (2-0). A folytatásban sem változott alapvetően a meccs összképe, nyomtunk, helyzeteket alakítottunk ki, végül még egy találatot jegyezhettünk fel, Kéri beadását Babolek vágta a kapuba a 40. percben (3-0).

Szünetben mindkét csapat több cserét hajtott végre, de ez sem hozott nagy változást. A 51. percben Hegedűs hozta magát helyzetbe, és közelről a kapuba lőtt (4-0), majd négy minutummal később Babolek is újra betalált (5-0). Bár fölényünk megmaradt, újabb gólokat csak hajrában láttunk, előbb Polyák beadása után Grünvald volt eredményes (6-0), majd a legvégén Babolek alakította ki a 7-0-os végeredményt.

KTE HUFBAU – KHTK (megye I.) 7-0 (3-0)

Edzőmeccs, Széktói műfű

KTE: Kunsági, Kéri, Nánási, Urbán, Polyák, Vágó, Grünvald, Popgeorgiev, Babolek, Puskás, próbázó

Cserék a szünetben: Mészáros, Asztalos, Fehér, Hirman, Peres, Hegedűs.

Gól: Babolek 4, Hegedűs, Grünvald, próbázó

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Elégedett vagyok a csapattal! Szép akciókból rúgtuk a gólokat, külön örülök Babolek Zoli eredményes játékának! Pozitívum volt a mérkőzés irama, a játék gyorsasága, illetve az is, hogy végig arra a játékra törekedtünk, amit majd játszani szeretnénk, ez nagyjából sikerrel tettük. Az első két hétben a támadásépítés, illetve a befejezések kaptak nagy hangsúlyt, egyelőre erre jutott időnk. Amit kértem, illetve amit gyakoroltunk, azt visszaláttam. Csúsztak be hibák, de ez természetes. Fura lesz, amit mondok 7-0 után, de a védekezést még helyre kell tenni, mert akadtak gondok a helyezkedéssel több pozícióban is. A következő hét feladata lesz, hogy ezen dolgozzunk. Meccs után már vissza is néztük a számokat az erőnléti edzővel, a futómennyiség, az intenzitás mindenkinél rendben volt, elégedett vagyok a kezdőkkel és a cserékkel is! A KHTK egy nagyon szimpatikus ellenfél volt, a különbség úgy gondolom azért túlzó, hiszen ők is csúcsterheléses időszakban vannak. Jó játékosok alkotják őket, jó játékra is törekedtek. Sok sikert kívánok Tököli Attiláéknak a bajnoksághoz, biztosan nagyon jó esélyekkel fognak harcolni a bajnoki címért a megye I-ben!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók