A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kikaptak a tartalékok Iváncsán

Az NB III. közép csoport 17. fordulójában tartalékcsapatunk a bajnoki címért küzdő Iváncsa KSE vendégeként lépett pályára. A hazaiak a papírformának megfelelően domináltak, megérdemelten begyűjtve a pontokat.

Az Iváncsa az első pillanattól támadólag lépett fel, végül a 20. percben meg is szerezték a vezetést a hazaiak, amikor Kovács csinált meg egy jó cselt a tizenhatoson belül, majd a rövid alsóba lőtt (1–0). Szünetig már jól tartotta magát ezután a visszajátszók nélkül felálló, nagyon fiatal „kis” KTE, ám fordulás után gyorsan dűlőre vitte a dolgot az Iváncsa. Az 55. percben ehhez szerencse is kellett, ugyanis egy kis szöglet után Vallejos lábáról a lehető legjobban csúszott le a labda, beadása behullott a hosszú felsőbe (2–0). A 73. percben második góljával a kegyelemdöfést is bevitte, jó 22 méterről talált be szabadrúgásból. (3–0). A kecskeméti fiatalok hajtottak tovább, és a 85. percben Major Szabolcs révén meg is szerezték a szépítő gólt, így lett a vége 3–1.

Iváncsa KSE– Kecskeméti TE II. 3–1 (1–0)

Iváncsa. Vezette: Práth Dávid (Dobos Dávid, Kovács II. Tamás).

Iváncsa: Varga Á. – Szabó B. (Maka 72.), Kercsó (Cseszneki 67.), Barta (Madarász 72.), Suszter, Kovács S., Fekecs (Jova (72.), Aradi, Vallejos, Horváth B. (Pribék 83.), Nyilas. Vezetőedző: Tóth András.

KTE II.: Cseh – Győri Á., Barkóczi, Szalai Sz., Szamosi, Horváth Á. (Jászai-Deák 83.) – Györgye (Bellák 60.), Bodor (Major Sz. 60.), Hatvani – Major E. (Horváth M. 74.), Győri B. (Kovács Á. 74.). Vezetőedző: Szabó Tibor

Szabó Tibor: – Nagyot küzdöttünk, megfelelő volt a hozzáállásunk, de egy rutinos és jó csapat megnyerte a mérkőzést, ehhez gratulálunk. Sokat kell még tanulnunk ahhoz, hogy eredményesen felvegyük a versenyt az ilyen csapatokkal.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók