A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kis Balázs a klubnak és a drukkereknek is hálás

Kis Balázs utoljára tavaly októberben, a Szegedi VSE elleni NBIII-as bajnoki tudott pályára lépni, ezt követően közel egy évig dolgozott azon, hogy visszatérjen egy makacs sérülésből. A Budafok ellen a hajrára már beküldte Szabó István, majd a kupameccsen egy félidőt játszhatott, amit rögtön góllal ünnepelt.

-A Budafok ellen közel egy év után álltál be. Mi játszódott le benned, egyáltalán meglepődtél-e, hogy téged hívnak?

-A mester pedzegette már, hogy szeretne majd pár percet adni, de nem számítottam rá, hogy már a Budafok ellen pályára léphetek. Ez részemről főleg boldogság volt, nem is meglepettség. Ahogy mondtad is, közel egy év után léphettem újra pályára, ami nagyon hosszú idő. Köszönettel tartozom a klubnak és a szurkolóknak is a segítségért és a türelemért. Hiányoztak már a lila sálban fénylő tekintetek.

-Majdnem gólt lőttél első labdaérintésből, meddig futottál volna, ha sikerül?

-Nem vagyok egy nagy futógép, de valószínűleg még most is futva készítenéd velem az interjút… Nemcsak azért, mert hosszú idő után egyből gólt szereztem volna, hanem azért is, mert nekem ez volt a debütálásom az NBII-ben. Túl szép lett volna.

-Nem kellett sokat várni viszont a visszatérésed utáni elsőre, a kupában egy félidőt játszhattál és betaláltál. Hogy érezted magad újra a pályán?

-Azért érzem még magamon, hogy kicsit „rozsdás” vagyok, de szenzációs érzés volt újra hosszabb időt a pályán tölteni a csapattal. A gól az már csak a hab volt a tortán.

-Nyilván hosszú kihagyás után vagy, milyen állapotban érzed magad erőnlétileg és fizikálisan, akár mentálisan?

-Mentálisan talán most érzem magam a legjobban, mivel végre az NBII-ben focizhatok, plusz a belsővédők között egészséges versenyszellem van. Ez reményeim szerint a legjobbat hozza majd ki belőlem is. Sokat edzettem külön Buzási Petivel, Turkevi Nagy Ildikóval és Nemes Lászlóval az utóbbi hónapokban, itt is szeretném nekik megköszönni a rengeteg segítséget. Lemaradásom persze így is van a srácokhoz képest, akik egy nagyon komoly felkészülésen vannak túl.

-Milyen célokat tűztél ki magad elé a szezonra a visszatérésed után?

-A célom egyértelműen az, hogy minél hamarabb visszaszerezzem az erőnlétemet, majd minél több játéklehetőséghez jussak. Idővel aztán természetesen szeretném beverekedni magam a kezdőcsapatba is.

-Jön a Szolnok elleni bajnoki, milyen meccsre és ellenfélre számítasz?

-Jól kezdte a szezont a Szolnok, és bár utolsó két bajnoki mérkőzésüket elbukták, nem szabad ebből kiindulnunk. Hajtós és jó meccset várok, amiből reményeim szerint mi jövünk majd ki győztesen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók