A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kis Balázs: Ezt a döntést meg kellett hoznom

Kis Balázs személyében egy komoly rutinnal rendelkező középhátvéddel bővült a keretünk, a közel kétméteres védő Dunaújvárosból igazolt hozzánk. Bár korábbi klubjánál nagyon jól érezte magát, a kecskeméti célokra nem mondhatott nemet.

Hogyan jött a váltás lehetősége számodra?

Menedzseren keresztül jutott el hozzám, hogy Gombos Zsolt vezetőedző szeretne a csapatában tudni. Ez már önmagában jólesett, de ettől függetlenül ez nem volt könnyű döntés számomra. Dunaújvárosban egy nagyon jó társaság alakult ki, nehéz szívvel hagytam el a csapatot, de ezt a döntést meg kellett hoznom, hiszen nagyon komoly célokat vázoltak fel elém Kecskeméten.

A korábbi állomáshelyeidet nézve, lesznek azért ismerős arcok is az öltözőben. Mit tudtál előzetesen a klubról?

Igen, Ludasi Martinnal Jászberényben játszottam együtt, Lékai Somát a Vasas Akadémiáról ismerem, Puskás Gabi ráadásul velem együtt jött Dunaújvárosból most. Az mindenképpen Kecskeméthez köthető, érdekes emlék szerintem, hogy éppen itt a Széktói Stadionban mutatkoztam be a Szolnok színeiben egy Ligakupa meccsen, 16 vagy 17 éves lehettem. A Szolnok – Kecskemét derbik már utánpótlásban is nagyon komoly rivalizálások voltak, akkor nem gondoltam volna még, hogy egyszer ide fogok szerződni.

Mit vársz a csapattól, illetve magadtól?

Utánanéztem a KTE-nek, szerintem csak jó belsővédők vannak a keretben. Ez természetesen azt jelenti, hogy van egy komoly versenyhelyzet, úgyhogy első körben szeretném beverekedni magam a kezdőbe. A legfontosabb persze az lenne, hogy megnyerjük a bajnokságot, hogy mindannyian megmutathassuk magunkat az NBII-ben is. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók