A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kis Balázs két tétel között erősít, nem unatkozik a szünetben sem

Középhátvédünk az utolsó heteket sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a bajnokságban, ami miatt nem is kevés hiányérzet maradt benne, de a felkészülést már biztosan elkezdheti a csapattal. Nyáron szerződtetett játékosunk elmondta, az első perctől nagyon jól érezte magát Kecskeméten, ebben benne vannak a szurkolók is, akikkel nagyon gyorsan megtalálta a közös hangot.

Az utolsó heteket ki kellett hagynod a szezonból, mi volt a probléma?

Még a Szeged elleni meccsen volt egy becsúszásom a huszadik perc környékén, ott azonnal éreztem is, hogy valami baj van, a szünetben le is kellett cserélni. A bal térdemben a belső szalag részlegesen elszakadt, amire az orvosok 4-6 hetes kihagyást írtak elő. Buzási Petivel addig is csináltam az erősítéseket, nem álltam le, de nagyon rossz volt kihagyni ezeket a heteket, mert szinte csak rangadókat játszottunk. Pláne azért volt ez fájó, mert magammal szemben az volt az egyéni célkitűzésem a szezon előtt, hogy minden meccsen szeretnék játszani.

A Honvéd elleni szezonzáron már keretben lehettél, a téli felkészülést már a csapattal is kezdheted?

Leültetett a mester a padra, de igazából ez egy gesztus volt, hogy ott lehessek én is a csapattal az utolsó meccsen. Nem volt szó róla, hogy beállok. A múlt héten már elkezdhettem volna az edzéseket a csapattal, de a bajnokságnak pont vége lett, úgyhogy ez csúszik. A felkészülést már teljesen biztosan el tudom kezdeni a srácokkal.

Hogyan telnek a pihenő napjai számodra?

Megmondom őszintén, eddig nem nagyon volt szünetem. Egy picit pihentem azért az elején, de ugyanúgy csináltam tovább a láberősítéseket, hogy a térdem minél jobb legyen. Most például kettő tétel között csinálom az erősítést, mert készülök a vizsgaidőszakra, ugyanis a TF hallgatója vagyok sportszervező szakon. Hétfőn aztán már kapjuk a szakmai stábtól az egyéni edzéstervet is, ami a felkészülés kezdetéig tartani is fog, szóval nem unatkozom.

Nyáron te is az érkezők közé tartoztál, a szurkolók gyorsan befogadtak. Hogyan értékelnéd az első hónapjaidat?

Az első perctől nagyon jól érzem magam, szerintem egy nagyon jó társaság és csapat alakult ki. A szurkolóknak is hatalmas része van ebben, mert gyorsan megkedveltük egymást, így az ember dupla erőbedobással tud futballozni. Ezúton is köszönöm nekik a támogatást! Az egyetlen rossz dolog az egészben tényleg csak ez a hosszabb kihagyás itt a szezon végén. Emellett sajnos nem tudok elmenni, de egyébként pontosan azt kaptam, amire számítottam. Bajnoki címért küzdünk, az a legfontosabb, hogy most már meg is nyerjük! A személyes célkitűzésem sem változott, tavasszal minden meccsen játszani szeretnék.

Hol töltöd majd az ünnepeket?

Szokásos módon tervezzük egyelőre. 24-én Szolnokon a családdal leszünk, majd 25-én – ha lehet menni – Pesten látogatjuk meg a nagyszüleimet. A szilvesztert még nem tudom, mivel fogjuk tölteni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók