A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kis Balázsra műtét vár, Bodor Zoltán jól halad

Rjasko Mihajlo újra a csapattársakkal edzhetett már ezen a héten, két sérültje azonban még maradt a játékoskeretnek. Kis Balázs esetében sajnos újabb műtétre kerülhet sor, Bodor Zoltán viszont jól halad a felépülés felé vezető úton.

Kis Balázs erősítő munkát végez a műtétig

Kis Balázsnak nincs szerencséje, ugyanis védőnk nagyjából egy év elteltével térhetett vissza az őszi szezonban, azonban nem sokkal ezt követően egy összerúgás után kiújult korábbi problémája. Több vizsgálatot is elvégeztek védőnk sérült bokáján, s mivel újra törést állapítottak meg, hamarosan újra kés alá kell feküdnie. Kis Balázsnak ezzel várhatóan véget ért a 2021/2022-es szezon, a cél már az, hogy a nyári felkészülést teljesen egészségesen kezdhesse meg a csapattal. 

Bodor Zoltán a nyári felkészülés során nagyon jó teljesítményt nyújtott a felkészülési mérkőzéseken, fiatalként különösen nagy értéke lehetett volna a keretnek már ősszel is, de a Makó elleni edzőmeccsen keresztszalag szakadást szenvedett. A 18 esztendős középpályás jól halad a rehabilitációval, jelenleg a műtét utáni ötödik hónapban jár. Konkrét időpontot még nem határozott meg az egészségügyi stáb a visszatérését illetően, várhatóan a következő hónapban lehet majd bátrabban fogalmazni a játékos állapotának megfelelően. Bodor egyénileg már edz, szépen halad a felépülés felé.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók