A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kitl Zoltán ezúttal pozitív élménnyel távozhatott Pécsről

Tavaly decemberben éppen Pécsen szenvedett súlyos sérülést Kitl Zoltán, aki azonban most pozitív élménnyel távozhatott, hiszen csereként beállva rögtön gólpasszt adott a PMFC elleni meccsen. A fordítás után kapott gólt természetesen sajnálja, de reményei szerint a befektetett munka már megtérül az utolsó három bajnokin.

Egyre több időt kapsz már csereként visszatérésed óta, milyen állapotban érzed magad, hogy áll az erőnléted?

Természetesen örülök neki, hogy egyre többször jutok játéklehetőséghez, sajnos nagyon nehéz szezon közben becsatlakozni, gyakorlatilag edzőmérkőzések nélkül kell felvenni a meccsritmust. Úgy hiszem jó úton haladok, egyre több időt bírok a pályán tölteni. Érzésem szerint a következő félévben tudok megfelelő erőállapotba kerülni, hogy 90 percen keresztül is segíthessem a csapatot.

Kicsit visszaadott a sors neked valamit, hiszen éppen Pécsen történt tavaly a súlyos sérülésed, most fontos gólpasszt adtál szinte első labdaérintésedből. Mennyire futott ez át az agyadon a meccs előtt?

Egyértelműen lejátszódott bennem az a pillanat a meccs előtt, amikor hordágyon hagytam el a pályát, de előre kell tekinteni. Amint felértem a pályára már csakis a meccsre koncentráltam. Nehéz éven vagyok túl, szeretném minél hamarabb magam mögött tudni. Szerencsére jókor szálltam be, örülök, hogy tudtunk fordítani, bár nem vagyunk elégedettek, hiszen a győzelem is meglehetett volna.

Fordulatok bizony voltak a végén, hogyan élted meg a hajrát?

A vezetés megszerzése után nem éreztem azt, hogy a Pécsnek sikerülhet az egyenlítés, sajnos a játékvezető nem így gondolta.

A folytatásra három bajnoki maradt, vasárnap az utolsó hazai jön a Szekszárd ellen. Dolgozik bennetek plusz motiváció emiatt, illetve mennyi pontot vársz magatoktól ezeken a meccseken?

Három verhető ellenfélről van szó, nincs mit mondani, itt az ideje elkezdeni nyerni a mérkőzéseket, kiszolgálni a közönséget. A realitások talaján maradva szerintem 7 pontot össze tudunk gyűjteni. Pécsen már nem sok hiányzott a győzelemhez, kellő alázattal és odafigyeléssel végre a mi javunkra fog billeni az a bizonyos mérleg. Vasárnap várunk mindenkit szeretettel, hogy ezt be is bizonyítsuk!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók