A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kitűnő hazai formában vagyunk

Pénteken hosszú idő után ismét hazai bajnoki vár csapatunkra, 20:00-ás kezdéssel a Mezőkövesd lesz a vendégünk a Széktói Stadionban. Nagyon jó hazai formában várjuk ellenfelünket, de pont a matyóföldiek ellen kell nagyon óvatosnak lennünk. 

A hazai pálya eddig valóban nagy előnyt jelentett számunkra ebben az idényben, hiszen eddig minden tétmeccsét megnyerte csapatunk saját pályáján. A Széktói Stadion igazi katlannak számít, ami nem újdonság, hiszen még az NB II-ben elkezdve sikerült egy 13 hónapos veretlenségi sorozatot is felállítani az előző idényben. A 2023/2024-es idény eddig még szebbre sikerült, hiszen minden hazai találkozóját megnyerte együttesünk, így a veretlenség mellett egy győzelmi szériában is vannak játékosaink. Az idei bajnokságban ez négy meccset jelenet, de már az előző idény utolsó két hazai meccsét is sikerült behúznunk.

Van azonban egy ellenfél, melynek maximálisan meg kell adnunk a tiszteletet ebben a helyzetben, és az éppen a Mezőkövesd, mely tavasszal megszakította a már említett 13 hónapos veretlenségi sorozatot. Ennek tükrében most sem számíthatunk könnyű találkozóra.

Győzelmi széria hazai pályán:

KTE – FTC 2-0 (2022/2023) 

KTE – Kisvárda 1-0 (2022/2023) 

KTE – Riga 2-1 (Európa-konferencialiga)

KTE – Kisvárda 3-1

KTE – Fehérvár 1-0

KTE – Puskás AFC 4-1   

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók