Korábbi játékosa ellen meccselhet Zoran Kuntics

A KTE HUFBAU vasárnap a Monort fogadja a Széktói Stadionban 17:00-kor. Szokásunkhoz híven most is megkérdeztük a két vezetőedzőt, miként látják az esélyeket a meccs előtt. A párharc pikantériáját adja, hogy a vendégek trénere, Horváth Dávid korábban játékosa volt Zoran Kunticsnak.

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„A hangulattal és a morállal eddig sem volt probléma, a srácok nagyon jól dolgoznak. A Monor ugyan kiesett az NBII-ből, de ettől függetlenül nagyon jó erőt képviselnek ebben a bajnokságban. Ezt megmutatták a múlt héten Iváncsán, ahol jó játékkal nyertek 2-0-ra. Horváth Dávidot ismerem, illetve a filozófiáját is, ennek tükrében nem lesz könnyű meccs, biztosan ott lesznek az élbolyban a végelszámolásnál is. Én azért elsősorban most is a saját csapatomra szeretnék koncentrálni, nagyon örülök annak például, hogy Erdei Andris átigazolása lezárult, így már a többiekhez hasonlóan bevethető vasárnap. Az RKSK otthonában sajnos két pontot hagytunk ott legutóbb, de ezt már lezártuk, most két hazai mérkőzés következik számunkra, szeretnénk ezeket a pontokat itthon pótolni.”

Horváth Dávid (Monor):

„Nagy várakozásokkal tekintünk a meccs elé, hiszen egy komoly erőfelmérő lesz ez számunkra egy erős ellenféllel szemben. Kicsit magunkat is szeretnénk ezzel tesztelni, hogy mire vagyunk képesek egy komoly játékerőt képviselő gárda ellen. Én kifejezetten örülök ennek a találkozónak, mert lehetőségem lesz találkozni Zoran Kunticcsal, aki korábban kétszer is edzőm volt. Nagyon jó viszonyt ápolunk, így minden alkalmat élvezek, amikor szembe kerülhetek vele, de inkább úgy helyes ez, hogy amikor találkozhatunk. Mi szeretnénk az első régióban végezni a szezon végén, így mentünk bele az első két meccsbe is. Az RKSK ellen egy kis idegességet láttam még a csapaton, de Iváncsán már azt, amit szeretnénk a későbbiekben. Ott már időszakosan azt nyújtottuk, amit jó lenne 90 percre állandósítani.”

Horváth Dávid, a Monor vezetőedzője (fotó: monorse.hu)

Szerző: Nyitray András

Média partnerek
Támogatók