A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Korábbi korosztályos válogatottat szerződtettünk

Újabb játékossal született megállapodás a közös folytatásról, Popgeorgiev Pantelisz támadó középpályásként, illetve a széleken is bevethető.

Popgeorgiev bolgár és görög szülők gyermekeként, már Budapesten született 1995. március 7-én, itt is nőtt fel. A 24 esztendős futballista a Pénzügyőrnél kezdett el futballozni, ám már nagyon korán, 10 évesen az FTC utánpótlásába került át. A zöld-fehéreknél végig járta a korosztályos csapatokat, majd a felnőttek közt az NBII-es és az NBIII-as tartalékok közt szerepelt, közben a magyar korosztályos válogatottakban is többször pályára léphetett. Odafért a Fradi NBI-es keretéhez is, egészen a kispadig jutott az élvonalban, bemutatkoznia azonban nem sikerült a rekordbajnoknál. A 2014/2015-ös szezont a REAC-nál töltötte az NBIII-ban, majd az Egyesült Államokban folytatta karrierjét, a Kansas City egyetemi együttesében futballozott, ahol 64 meccsen 24 gólt és 19 gólpasszt jegyzett.

„Panti” már a felkészülés kezdete óta a csapattal edz, az amerikai évek után most a KTE HUFBAU-nál bizonyítana:

„A Fradiban nevelkedtem, majd jött egy lehetőség, hogy a Kansas City-ben folytassam a pályafutásomat az ottani divízió I-ben. Kint nagy jelentősége van az egyetemi rendszernek és a draftolásnak. Tavaly nyáron kerültem aztán a USL ligába, ott az MLS-ben szereplő Sporting Kansas fiókcsapatában játszottam. Hazatérve azért döntöttem a KTE mellett, mert egy nagy múltú klubról van szó, profi körülményekkel. Szeretnék minél többet fejlődni itt, jó szakemberekkel dolgozni, emellett sok jót hallottam a klubról. A célunk az, hogy Kecskemét újra előkelő helyen legyen a futballtérképen. Tudatos munka folyik, az eddigi benyomásaim pozitívak, a csapattársak is jól fogadtak.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók