A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kupagyőztesekkel készülünk a Lázár Bence Emlékgálára

December 29-én negyedik alkalommal rendezik meg a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban a Lázár Bence Emlékgálát. A KTE öregfiúk címvédőként vesznek részt a tornán, ennek megfelelően megadták a módját a keret összeállításának idén is.

Egy évvel ezelőtt fantasztikus menetelés végén jutott egy tornagyőzelemig öregfiúk csapatunk, a döntőben Koncz Zsolt három gólt és egy gólpasszt osztott ki. Természetesen NB II-es bajnokuk most is ott lesz a keretben, ahogy számos kitűnő játékos is. A 2008-as bajnokcsapatból még Csordás Csaba és Némedi Norbert is újra szerelést ölt, a 2011-es kupagyőztesek közül pedig akkori csapatkapitányunk, Balogh Béla, valamint Tököli Attila is újra lila-fehérben szerepel majd. Ne feledkezzünk meg a korábbi gólkirályról, Simon Attiláról sem, valamint Vörös Péterről, akik ugyancsak az első NB I-es időszakban játszottak Kecskeméten.

– Úgy gondolom, hogy kiváló keretet sikerült összehoznunk a tornára, mellyel szeretnénk megvédeni címünket. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a meghívott csapatok is kiváló játékosokkal érkeznek majd, legalább 30 korábbi válogatott, egykori szövetségi kapitányok is érkeznek. A korábbi évekhez hasonlóan, most is sok nézőre számítunk, ehhez mérten szeretnénk méltó módon képviselni a KTE-t, illetve tisztelettel adózni Bence emléke előtt ezen az országos hírű, rendkívül színvonalas gálán – mondta Berki Zoltán a csapat nevében.

A mieink a 8 csapatos torna B-csoportjába kerültek, ahol a Kerekegyháza (11:20-kor), a Szeged (15:00-kor) és a Nyíregyháza (13:20-kor) lesz az ellenfelük. Teljes menetrend és további információk a gáláról ITT! 

A KTE öregfiúk kerete: Ámann Márk, Horváth Zoltán, Balogh Béla, Kollár Zsolt, Koncz Zsolt, Kovrig Ákos, Némedi Norbert, Kurucsai Milán, Farkas Ádám, Vörös Péter, Csordás Csaba, Tököli Attila, Simon Attila.

Stáb: Barna Zsolt, Török László, Virágh Ferenc, Erdei Sándor, Nagy Zsolt, Dóra Tibor

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók