A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Küzdelmes meccsen győztük le a Makót

A KTE HUFBAU negyedik edzőmeccsét Makón játszotta a téli felkészülési időszakban. Gombos Zsolt együttese egy szervezett, formás futballt bemutató megye I-es bajnokesélyessel találkozott, a mérkőzést végül ifjú támadónk, Faragó Bence döntötte el góljával.

Az első helyzetre nem sokat kellett várni, alig két perc elteltével egy hátul elpasszolt labdából került ziccerbe a Makó, de Mészáros bravúrral hárítani tudta a lövést. Az első félórában ezt leszámítva inkább a küzdelem dominált, ezt az időszakot egy veszélyes Kéri próbálkozás zárta keretbe, majd Grünvald lőtt mellé a kapuval szemben egy kontra végén. A 34. percben a hazaiaknak is volt egy nagy helyzete, Nánási azonban még a kapu torkából ki tudta vágni a labdát. A szünetig már csak kecskeméti sanszokat jegyezhettünk fel, Grünvald újabb helyzetéből sem született azonban gól, majd Károly tekert fölé szabadrúgásból.

Szünetben jöttek a fiatalok, szinte teljes sort cserélt Gombos Zsolt, de Szalai József akár három perc elteltével betalálhatott volna, ha kicsit határozottabb a tizenhatoson belül, majd az 53. percben Kéri húzott befelé jobbról, balos próbálkozását azonban fölé piszkálta a kapus. Az 55. percben megszereztük a vezetést, Szalai Gábor adott kitűnő ütemű indítást Faragónak, aki egyedül vezethette kapura a labdát, ziccerét higgadt megoldással gólra is váltotta (0-1). Jó húsz percre ezt követően a Makó lett veszélyesebb, de ez inkább csak a szögletek számában mutatkozott meg először, végül azért Kunságinak egy fejesnél, illetve ziccernél is a helyén kellett lennie. A hajrában még egy kis híján öngólt hozó, makói felszabadítás okozott izgalmakat, de az eredmény már nem változott.

Makó FC (megye I.) – KTE HUFBAU 0-1 (0-0)

Edzőmeccs, Makó

KTE: Mészáros – Kéri, Nánási, Urbán, Asztalos, Grünvald, Károly, Vágó, Polyák, Peres, Puskás.

Csere: Kunsági, Szalai G., Szalai J., Daróczi, Faragó, Fehér, Barkóczi, Hirman.

Gól: Faragó

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU: A pozitívum az, hogy győztünk, nem kaptunk gólt, illetve a második félidőben pályára lépő fiatalok bátor játéka jó látványt nyújtott ismét. A felkészülés közepén vagyunk, úgy gondoltam, hogy gyorsabban fogunk haladni, de nagyon sok munka vár még ránk a bajnokság kezdetéig.

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók