A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Legyőzték a tartalékok a Kiskunfélegyházát

Tartalékcsapatunk szombaton a megye I-es bajnok Kiskunfélegyházát fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. Szabó Tibor együttese folyamatosan fölényben tudott futballozni az első félidő közepétől, majd a hajrában gólokká értek a helyzeteik. 

Az első húsz perc nagyjából kiegyenlített játékot hozott a találkozón, a helyzeteket nem, maximum ígéretes lehetőségeket tudott kialakítani mindkét együttes. A félidő második felében már érezhetően fölényt tudott kialakítani a „kis” KTE, mely először Hatvani fejesével veszélyeztetett, aki Major Szabolcs beadását fejelte fölé. Egy szöglet után a félegyháziak is betalálhattak volna alig félóra elteltével, de a másik kapu előtt Barkóczi is fejelni tudott védője mellől, igaz, kaput nem talált. A 40. percben Nagy Szabolcs vágta fel az üresen kiugró Szamosit, amit. Major Szabolcs majdnem büntetett is, szabadrúgása a felsőlécen csattant. A szünetig még két hatalmas ziccere adódott a kecskemétieknek, de Horváth a kapusba lőtt, míg Major Szabolcs tiszta helyzetben a bal alsó mellé gurított ballal.

Az 55. percben Kuchta beadása után Major Ernő lőtt fölé, majd két perccel később Bellák szerzett labdát a tizenhatoson belül, de ezt követően fölé emelt. Nem kellett sokat várni Kovács Ádám helyzetére sem, de hiába tudott tisztán kiugrani, ballal a hosszú alsó mellé belsőzött. A kecskeméti gól így is a levegőben lógott végig, és a 72. percben meg is született: Bellák tekert egy kifejelt szöglet után középre, ott Hatvani és Jászai-Deák is érkezett, végül utóbbi lőtte a kapuba a labdát (1-0). A Kiskunfélegyházában már nem volt benne a gól, a kecskemétiek azonban a hajrában le is zárták a találkozót, egy szép akció végén Kovács középre passzolt labdáját már csak az üres kapuba kellett bepasszolnia Major Szabolcsnak (2-0).

Kecskeméti TE II. - KIskunfélegyháza 2-0 (0-0) 

Felkészülési mérkőzés 

KTE: Cseh - Kuchta, Szalai Sz., Barkóczi, Jászai-Deák, Vén - Horváth M., Hatvani, Szamosi, Major Sz. - Major E. 

Csere: Bellák, Kovács Á., Györgye, Horváth Á., Telek. 

Gól: Jászai-Deák, Major Sz. 

Szabó Tibor: – Kicsit fásultan és fáradtan játszottunk, ez abból látszott, hogy rossz döntéseket hoztunk a támadások befejezésénél. A második félidőben a jobb kondicionális állapot kijött a javunkra, így megnyertük a mérkőzést. Örülünk, hogy nem kaptunk gólt, de természetesen még az út elején járunk. A következő héten öt edzés és két edzőmeccs szerepel a programban, szerdán Dunaföldvárra, vasárnap Jászberénybe megyünk. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók