A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lendületben lévő ZTE-hez látogatunk

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában két jó formában lévő csapat találkozik majd szombaton 12:30-kor, hiszen a ZTE és mi is jól elkaptuk a rajtot.

A ZTE kitűnően kezdte az évet, hiszen négy meccséből hármat megnyert, csupán egyszer döntetlent játszva. Márton Gábor együttese ráadásul komoly skalpokat gyűjtött be, hiszen a Fehérvárt és a Puskás Akadémiát is legyőzték, legutóbb pedig Pakson nyertek 4-3-ra. A ZTE jelenleg a 9. helyen áll így 25 pontjával.

Szabó István sem lehet elégedetlen csapatával, hiszen három győzelem mellett csupán egy vereség csúszott be, ezzel 30 ponttal az ötödikek vagyunk. A múlt héten még vírusos betegségek is nehezítették a munkát, azonban nagyobb gondok az utóbbi napokban már elkerülték a társaságot. Zsótér Donát és Mihajlo Meszhi is meggyógyult, Horváth Krisztofer pedig letöltötte eltiltását. A két együttes legutóbbi összecsapását megnyertük Kecskeméten, akkor 3-1 lett a végeredmény.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A tavaszi rajtot nagyon jól elkapta mindkét csapat, ez különösen igaz ellenfelünkre. A megszerezhető 12 pontból 10-et begyűjtöttek, vagyis még nem kaptak ki, legutóbb a Paks otthonában is nyerni tudtak. Lehet a szerencséről beszélni, de ott négy gólt rúgni nem kis dolog, ráadásul nem nyerni járnak oda a csapatok. A szerkezetváltás meghozta gyümölcsét, az új stáb pedig pozitív változást hozott a ZTE életében. Nem titok, hogy otthon akarják tartani a pontokat ezek után, ennek megfelelően kellett készülnünk nekünk is. Egész hetünk volt dolgozni, amit nagyon, mert volt lehetőségünk feltérképezni ellenfelünket. Sajnos a vírusos betegség a héten sem került el minket, de talán ennek az időszaknak a vég látszik már. Nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk ponttal, pontokkal távozni.

Szurkolói információk

A ZTE saját jegyértékesítési felületet használ, a belépőket elővételben a https://ticket.ztefc.hu/ oldalon lehet megvásárolni a vendégszektor kiválasztásával. A belépők elővételben kedvezményes, 1600 forintos egységáron vásárolhatóak meg. Online a meccs napján is ennyibe kerül még, a helyszínen viszont felárat kell már fizetni a jegyvásárlásnál, így 2000 forintba kerül majd. 

A zalaegerszegi stadionban csak és kizárólag bankkártyás formában lehet fizetni a pénztárakban és a büfében is, készpénzes formában nincs lehetőség a stadion szolgáltatásait igénybe venni!

Parkolni a Stadion utca felőli vendég szurkolói parkolóban, az Aréna keleti oldalán lehet. Belépni az észak-keleten lévő vendégszurkolói bejáraton keresztül lehet a stadionba, szurkolóink számára a K1 elnevezésű szektor kerül megnyitásra.

Kapunyitás 11:30-kor, a vendégpénztár 10:30-tól üzemel.

A stadion pontos címe: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16., ZTE Aréna 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók