A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lezajlott az első stadion bejárás

Szerdán az MLSZ illetékesei, klubvezetésünk, illetve a városvezetés megtartotta az első stadion bejárást a Széktói Stadionban, melynek nem titkolt célja az volt, hogy felmérjék, milyen követelményeknek kell feltétlen megfelelnie a létesítménynek ahhoz, hogy NB I-es mérkőzéseket rendezhessenek benne.

A találkozón ott volt Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskeméti Megyei Jogú Város polgármestere, valamint dr. Salacz László országgyűlési képviselő is. A klubvezetéssel és a labdarúgó szövetség képviselőivel, valamint rendőrség képviseletében az első bejárás megtörtént a létesítményben, ennek alapján készülhet majd el egy forgatókönyv arról, hogy mit és hogyan kellene fejleszteni. Az első találkozó pozitív hangulatban zajlott, de további egyeztetésekre is szükség lesz még.

– Az NB I-es licenckérelmünkben az MTK stadionját jelöltük meg, de erre azért is volt szükség, mert a leadási határidőig innen érkezett kész és konkrét ajánlat klubunkhoz egy előírásoknak megfelelő stadionra. Azóta más létesítményekkel is felvettük a kapcsolatot, de nagyon bízunk benne, hogy saját pályánkon szerepelhetünk az élvonalban. Ezért dolgozunk jó ideje, és keressük a megoldást. Ez a találkozó is ezt a folyamatot erősíti, és azt rögtön le is szögezném, hogy mindenki annak örülne, ha a KTE-nek nem kellene albérletben játszania, így a városvezetés és az MLSZ is. Az akarat tehát közös, léptünk egyet előre, de további egyeztetésekre is szükség lesz ahhoz, hogy lássuk azt, mekkora munkára lenne még szükség – mondta dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: Banczik Róbert)

Média partnerek
Támogatók