A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lila derbi következik Újpesten

Péntek este már folytatódik is az OTP Bank Liga a Kecskeméti TE számára, Szabó István együttese a 10. fordulóban az Újpest FC vendége lesz 20 óra 05 perces kezdéssel. A két együttes jó formában van az utóbbi időszakban, ráadásul szép sikerekkel hangolhatnak a találkozóra. 

Az Újpest FC számára nem indult jól a szezon, hiszen öt nyeretlen mérkőzés után a Ferencváros elleni derbit 6-0-ra vesztette el saját pályáján az együttes, így nagyon mélyről kellett visszajönnie a fővárosi liláknak. A válogatott szünet előtt már pozitív jeleket adott a gárda, hiszen 2-1-re sikerült legyőzni a Vasast, majd a legutóbbi fordulóban a jól rajtoló Kisvárda is 4-0-ra kapott ki a Szusza Ferenc Stadionban. Az ÚFC jelenleg a 9. helyet foglalja el így a tabellán 9 pontjával, és bízhat a jó hazai formájában, hiszen a KTE még sosem szerzett pontot Újpesten. 

Ez akár külön motiváció is lehet kecskeméti szempontból a Fradi 2-0-os legyőzése után, hiszen az Újpest az egyetlen klub, melynek otthonából csak vereséggel térhetett haza a KTE története során az NB I-ben. Ebben a párosításban egyébként csak hazai sikerek születtek, az Újpest 7, a KTE 4 győzelmet számol, emellett 3-szor lett döntetlen a vége. Szabó István gárdája két lábbal a földön járva, de önbizalommal telve kelhet útra pénteken, hiszen 16 megszerzett ponttal a 2. helyről várhatják a forduló nyitómeccsét. 

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az FTC elleni siker után tényleg azt mondtam a játékosoknak, hogy most nem nagyon van lehetőség ünnepelni, mert kevés időnk van az Újpest elleni mérkőzésig. Ellenfelünknek egy nappal több pihenő jutott, személyesen is meg tudták nézni a mérkőzésünket, így evidens volt, hogy maximális koncentrációra lesz szükségünk. Bízom benne, hogy a meglévő idő elegendő volt ahhoz, hogy fel tudjunk készülni. Pár hete már láttam az Újpest játékán, hogy nagyon agresszív magas presszingre törekednek, rendkívül gyors támadóik vannak, jól mennek át védekezésből támadásba is. Elmondható, hogy nagyon jó munka folyik náluk, legutóbb egy nagyszerűen teljesítő Kisvárdát tudtak legyőzni. Ez mindenképpen nagy figyelmet igényel tőlünk. Eddig sem mi számítottunk az esélyesnek egyik mérkőzésünk előtt sem, az egy pontot akár most is elfogadnánk idegenben, de természetesen ahogy mindig, most is a három pont reményében utazunk el Újpestre. Bízom benne, hogy a srácok már csak erre a mérkőzésre koncentrálnak, azt örömmel tapasztalom, hogy szurkolók részéről is nagy az érdeklődés. 

Szurkolói információk

Az online jegyértékesítés a jegymester.hu oldalon már zajlik, itt a C1 elnevezésű vendégszektorba tudnak jegyeket vásárolni szurkolóink. Újpesten a jegyeket névre szólóan állítják ki, így adatok megadása is szükséges, azonban szurkolói kártya nem kell.

Külön vendég parkoló nem áll rendelkezésre, így a környékben tudnak helyet keresni drukkereink, ha autóval érkeznek.

A kapukat 18:30-kor, a pénztárakat 17:00-kor nyitják ki, bankkártyával is lehet jegyet venni. Az elővételes jegykedvezmény a mérkőzést megelőző napig él, a mérkőzés napján már online is csak emelt áron lehet belépőt venni. A vendég szektor a IV-es kapun keresztül közelíthető meg a Mildenberger utca felől.

Jegyárak:

Elővétel (online): 1500 forint

Meccs napján (online és a helyszínen): 3000 forint

3 éves kor alatt: 5 forint

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók