A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lila derbivel folytatódik a szezon a Széktóiban

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előrét fogadja vasárnap 17:00-os kezdéssel a Széktói Stadionban.

A Békéscsaba a tabella 13. helyén áll jelenleg a bajnokságban, és a korábbi KTE játékos, Schindler Szabolcs csapata nagy harcban van a kiesés elkerüléséért. Az Előre rendkívül hullámzóan teljesít, gyakorlatilag bárkit képes legyőzni, de bárkitől képes kikapni is, a DVTK és a Siófok elleni sikerek azonban mindenképpen tiszteletet parancsolnak. A vendégek kerete tele van rutinos játékosokkal, elég csak a góllövőlistát 20 góllal vezető Lukács Raymond nevét említeni a teljesség igénye nélkül.

A KTE HUFBAU jó formában, a 4. helyen állva várja a találkozót, hiszen hat forduló óta veretlen Szabó István csapata. A Győr elleni siker után, legutóbb a Nyíregyháza vendégeként játszottak 2-2-es döntetlent a lila-fehérek, és jó hír, hogy Nagy Krisztián is visszatérhet eltiltása után. A két lila csapat tavaly ősszel nem bírt egymással, akkor 1-1-es döntetlen született Békéscsabán.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Számomra kicsit rapszodikus a Békéscsaba szereplés. Legyőzték idegenben a Diósgyőrt, majd jött egy nagy vereség a Vasastól, de legutóbb ismét egy jó erőkből álló Siófokot vertek magabiztosan. Fel kell kötni azt a bizonyos fehérneműt, mert a Békéscsaba rendre tud meglepetéseket okozni, a játékosállománya pedig sokkal jobb annál ellenfelünknek, mint ahol jelenleg áll. Biztos vagyok benne, hogy a kiesés veszélye nem fenyegeti őket reálisan, minden csapatrészben jó nevekből állnak. Tóth Dánielt mi is ismerjük, de ott van a támadósorban a 20 gólos Lukács Raymond is. Szikrázó, kiélezett és kőkemény rangadóra számítok, hiszen Schindler Szabolcs mindenhol jó munkát végzett eddig, emellett a Kecskemét – Békéscsaba meccsekre ez mindig jellemző volt a múltban. Döntő lesz az is, hogy a heti két mérkőzés után ki lesz frissebb, ezen dolgoztunk mi is nagyon sokat, mert a célunk a három pont megszerzése.

Schindler Szabolcs, a Békéscsaba 1912 Előre vezetőedzője: – Következő ellenfelünk a másodosztályú bajnokság üde színfoltja. Szabó Pista nagyon jól összerakta a csapatot, és az eredményeik magukért beszélnek. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen mindkét fél számára más-más célok miatt nagyon fontosak a bajnoki pontok. Bízom benne, hogy a Siófok elleni győzelem is hozzájárul ahhoz, hogy végre magunk mögött tudjuk hagyni hullámzó teljesítményünket, és ha ki tudjuk magunkból adni, amit tudunk, akkor akár újabb ponttal-pontokkal gazdagodhatunk.

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése

A 2021/2022-es szezonban az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Fontos információ, hogy a Széktói Stadionban csak készpénzzel lehet fizetni.

Információk a vendég drukkereknek

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók