A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lipcsei Ádám érkezett a védelembe

Gyorsan kellett reagálnia klubunknak az átigazolási időszak hajrájában, hiszen a védelemben Belényesi Csaba távozása miatt növelni kellett a variációs lehetőségeket. Lipcsei Ádám személyében ballábas belső védőt igazoltunk.

A 24 esztendős védő Nyíregyházán kezdett el futballozni, majd a Puskás Akadémia figyelt fel tehetségére. Felcsúton gyorsan vette a lépcsőfokokat, hiszen második szezonjában már az NBI-es csapatban is bemutatkozhatott, négy mérkőzésen kapott lehetőséget, miközben az NBIII-ban folyamatosan felnőttek közt szerepelt. A 2016/2017-es idényben a PAFC mellett Csákváron futballozott az NBII-ben és az NBIII-ban, majd két idényt töltött el a harmadosztályú ESMTK színeiben, ahol folyamatosan alapember volt. Ősszel a szintén NBIII-as Kelen SC-ben játszott, innen csatlakozik most klubunkhoz.

– Váratlanul ért a megkeresés itt az átigazolási időszak hajrájában, igaz, nekem korábban már volt NBII-es lehetőségem a tavalyi szezonban is. Sajnos akkori klubom közbeszólt, most viszont a Kelen nagyon korrekt volt. Számomra nem volt kérdés, hogy egy ilyen nagy múltú klub ajánlatát elfogadjam. Szimpatikus a közeg, a mesterrel is beszéltem, nagyon tetszik a felvázolt klubfilozófia is. A harmadik hely azt mutatja, hogy nagyon jó szakmai munka folyik Kecskeméten, a játékosok is tele vannak önbizalommal. Alacsonyabb osztályból érkeztem, de mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy bekerüljek a csapatba, bizalmat szavazzon nekem a mester. Szeretnék stabil játékos lenni újra az NBII-es körforgásban – mondta Lipcsei Ádám.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók