A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ludasi Martin az első érkező

Komoly rutinnal rendelkező, KTE kötődésű futballistával erősített klubunk, Ludasi Martin személyében Jászberényből igazoltunk középpályást. A 25 esztendős játékosnak nem lesz ismeretlen a kecskeméti közeg, hiszen korábban három szezonon keresztül pallérozódott akadémiánkon.

A jászberényi születésű játékos a Puskás Akadémiát is megjárva, 2011 nyarán igazolt Kecskemétre, az utánpótlást végig járva a felnőtt keretnek is tagja lett az NBI-ben, végül a Ligakupában adatott meg neki a bemutatkozás lehetősége, emellett az NBIII-as tartalékok közt is több alkalommal pályára lépett. 2014 nyarán egy U21-es bajnoki címmel és feljutással a háta mögött tért haza Jászberénybe, ahol rögtön alapembere lett az NBIII-as együttesnek. Ludasi összesen 153 bajnokit játszott azóta a Jászberény színeiben, fellépésein 29 gólt jegyzett, 2017-ben bronzérem, 2019-ben ezüstérem került a nyakába a szezon végén.

Ludasi Martint az utóbbi években folyamatosan figyelemmel követtük, korábban is szóba került már, hogy esetleg visszatér, ez most már hivatalosan is megtörtént:

„Bár 6 évig Jászberényben futballoztam, azért rögtön beugrott egy-két szép emlék. Megmondom őszintén, én befejezetlen ügyként is tekintek a kecskeméti korszakomra, mert szerettem volna többet játszani a centerpályán, de hála az égnek ez most megadatik. Alig várom már! A lényeg, hogy Kecskemétet visszategyük végre minimum az NBII-es térképre.”

Ludasi Martinnal hamarosan bővebb interjút is közlünk honlapunkon!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók