A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ludasi Martin: Mindenki egy irányba húz!

Vasárnap 16:00-kor az Iváncsa elleni rangdóval zárul le az őszi szezon, hiszen féltávhoz érkezik az NBIII-as bajnokság. A nagy érdeklődéssel várt derbit sajnos nézők nélkül kell megvívnunk, nekik is köszönetet szeretnének mondani egy sikerrel Ludasi Martinék.

4-1-es sikerrel vettétek a kozármislenyi rangadót, helyenként kifejezetten szép játékot bemutatva. Minek köszönhető, hogy ilyen különbséggel tudtátok megnyerni a mérkőzést?

Előzetesen azért mi is tartottunk a Kozármislenytől, hiszen tudtuk azt, hogy ellenfelünk hozzánk hasonlóan komoly célokkal vágott neki ennek a bajnokságnak. Szerencsére úgy álltunk bele ebbe a rangadóba, ahogyan kell ilyen esetben. Talán a 4-1-es különbség egy picit csalóka, de összességében teljesen megérdemelt sikerünk.

Az őszi szezon végén azért minden klub küzd azzal, hogy vannak sérültjei és eltiltottjai. Ez minket sem kerül el, de hetek óta bizonyítja a társaság, hogy mindenki komoly értéket képvisel, Gombos Zsolt nyugodt szívvel tehet be bárkit a kezdőbe. Köszönhető ez a jó csapategységnek?

Tényleg azt érezni az öltözőben most, hogy mindenki egy irányba húz, abszolút egységes a csapat. Emellett azért hála istennek minden meccsen van legalább két-három olyan extra egyéni teljesítmény, ami feldob mindenkit. Ezt a két tényezőt emelném ki a sikeresség okaként.

Egy kisebb hullámvölgy után három sikerrel fordultok rá az Iváncsa elleni rangadóra. Mondhatjuk, hogy az ősz rangadója jön?

Nem túlzás szerintem, hogy az ősz leginkább várt mérkőzésére kerül sor, ráadásul itthon. Nem akarok elfogult lenni magunkkal szemben, de a három pontra kell rámennünk, hiszen hazai pályán kerül sor a rangadóra, másrészt bajnokok akarunk lenni. Arra fogunk törekedni, hogy itthon tartsuk a pontokat ennek tükrében.

Abban a szerencsés helyzetben voltatok a szezon során, hogy nemcsak a Széktóiban, de idegenben is mindig lelkes tábor buzdított titeket. Hiányozni fognak?

Mindenképpen. Én mindig azt érzem, hogy amikor valaki eljön Kecskemétre játszani, akkor egy olyan közegbe csöppen, ami nem szokványos az NBIII-ban. Ha a szurkolótábort nézzük, szenzációs ahogyan mellettünk állnak egész szezonban, jóban rosszban elkísérnek minket mindenhova. Hiányozni fognak, de értük is nyerni szeretnénk, ezzel is megköszönve az eddigi buzdítást.

A pontot nyilvánvalóan az tenné fel i-re, ha sikerülne egy derbi sikerrel keretbe foglalni az őszt. Ettől függetlenül az idáig vezető úttal mennyire vagy megelégedve?

Nem egyszerű kérdés. Azt azért látni kell, hogy nyáron egy teljesen új csapat épült, ennek tükrében ha első helyen tudnánk fordulni, az mindenképpen remek dolog lenne. Amennyiben csak a mérkőzéseket veszem sorra, úgy szerintem egy négy-öt pont bennünk maradt, de ha tavasszal, illetve a bajnokság végén ugyanígy futballozunk majd, akkor az elég meggyőző lesz.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók