A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ludasi Martin szerint egyetlen cél lebeghet a szemek előtt

A kreatív támadóközéppályás fiatalon évekig pallérozódott akadémiánkon, Horváth Ferenc és Bekő Balázs keze alatt az NBI-es csapatnál is edzhetett, Ligakupa meccsen be is mutatkozhatott. Most 6 év után tér vissza Kecskemétre, ahol egyértelműen a feljutásért szeretne harcba szállni régi-új csapatával.

Mi volt az első gondolatod, amikor eldőlt, hogy visszatérsz Kecskemétre?

Bár 6 évig Jászberényben futballoztam, azért rögtön beugrott egy-két szép emlék. Megmondom őszintén, én befejezetlen ügyként is tekintek a kecskeméti korszakomra, mert szerettem volna többet játszani a centerpályán, de hála az égnek ez most megadatik. Alig várom már!

NBI-es kerettag lehettél Kecskeméten, illetve éveket töltöttél el az utánpótlásban, mire emlékszel vissza legszívesebben?

Óriási megtiszteltetés és öröm volt számomra, hogy megadatott az a lehetőség, hogy NBI-ben edzhessek. Nagyon fiatal voltam, ráadásul nem is kecskeméti, így különösen nagy sikernek tartottam. Kiváló szakemberekkel dolgozhattam, így Horváth Ferenccel és Bekő Balásszal, nem mellesleg kiváló játékosokkal, elég szerintem csak Vladan Szavics nevét mondanom. Nekem ez egy siker, ami nyilván lehetett volna több, bennem is több volt, de kellett ez a kis tanulófázis, hogy beleszokjak a felnőtt futballba.

Czéh László volt az utolsó edződ az U21-es csapatnál, bajnoki címet és feljutást ünnepeltetek. Nem titok, kifejezetten kedvelte a játékodat, folyamatosan figyelemmel követett az utóbbi években, a visszatérésedben nagy szerepe volt. Nem először került ez szóba, jól tudom?

Voltak ilyen jellegű beszélgetések, igen. Egyszer el is jöttem Kecskemétre, de akkor még megye I-ben volt a klub, mi pedig Jászberényben a bajnoki címre hajtottunk. Akkor még úgy gondoltam, hogy tudok segíteni Berényben, így nem is történt ennél több. Ez volt az első eset, aztán most a karantén időszakában jött a második megkeresés, az ismerkedés után aztán Gombos Zsolt is jelezte, hogy számítana rám.

Nehéz váltás volt ennyi év után?

Kellett gondolkodni, mert Jászberényt nem volt egyszerű elhagyni számomra. Nagyon sok emlékem van, jászberényi is vagyok, tehát a gyökereket azért ki kellett tépni, de úgy gondolom, hogy megfelelő döntést hoztam a karrierem szempontjából.

A KTE célja a feljutás ebben a szezonban, te milyen tervekkel érkeztél?

NBIII-ban szerintem kétféle cél létezik: ne ess kis, vagy juss fel! Itt nem lehet szó a kiesés elleni harcról, a feljutás lehet az egyetlen cél. Nekem is ez a célom, emellett természetesen segíteni szeretnék a csapatnak a jó játékommal. A lényeg, hogy Kecskemétet visszategyük végre minimum az NBII-es térképre. Jászberényben egyszer nagyon közel voltunk már ehhez, csupán egy ponttal maradtunk le a Szolnokról, de ez már a múlt, itt az idő most újra bizonyítani.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók