A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dani szeretné tartani a szintet

Lukács Dánielre két meccs után nem lehet panasz, hiszen máris 6 gólnál jár a bajnokságban, a Soroksárnak mesternégyest lőtt, ami nagyon ritka dolog profi ligában. Támadónk szeretné tartani jó formáját, amivel a csapatot is győzelemhez segítheti.

-Ilyenkor mindig számot vet talán egy játékos, hogy rúgott-e már négy gólt egy meccsen. Neked sikerült?

-Maximum edzésen rúgtam szerintem négy gólt, illetve utánpótlás koromból dereng még hasonló, amikor a REAC-ban játszottam. Ott sikerült szerintem egyszer, de a felnőtt fociban még soha.

-Mi kell ahhoz, hogy négy gólt rúgjon egy csatár?

-Helyzetkihasználás, szerencse, koncentráció. Ezeknek a tényezőknek maximálisan összhangban kell lennie. Talán a csillagok is ideálisan álltak. Kaptam két labdát ajándékba, amiket nagyon szépen meg is köszöntem. Ez egy ilyen meccs volt most.

-Két meccsen hat gólt lőttél, ez magáért beszél. Mi a célod a folytatásban?

-Egyelőre nagyon az elején vagyunk a bajnokságnak, két meccs ment le, ezek jól sikerültek számomra. A célom az, hogy tartsam a szintet, próbálok minden meccsen betalálni, vagy gólpasszt adni. A lényeg az, hogy a játékommal sikerhez segítsem a csapatot, ezért keményen dolgozom is.

-Ha jól tudom, akkor a meccs előtt plusz edzéseket is végeztél. Megérte?

-Igen, robbanékonysági edzést kértem Buzási Petitől. A gyorsaságommal sose volt gond, de lehet most ezt is hozzátett ahhoz, hogy ennyire kijött a lépés. Amikor dolgozik az ember, akkor nem marad el a siker. Próbálom magam mindig már a hét elejétől építeni, hogy hétvégén gólt kell rúgnom, jól kell játszanom. Még csak két meccs ment le, de úgy érzem, hogy ez a siker most lendületet adhat nekem és a csapatnak is.

-Két meccsen hét gólt lőtt a csapat, a közönség igazán elégedett lehetett a játékkal a vasárnapi meccs után. Te hogyan értékelnél?

-A rúgott gólok száma jól néz ki, de hátul is még stabilabbnak kell lennünk, hogy ne legyenek kis megingások. Akkor tényleg csak arra kell koncentrálnunk, hogy berúgjuk a helyzeteket, középpályán legyünk masszívak. Ez egy csapatsport, én sem rúgnék gólokat, ha nem lennének mögöttem a társak, minden siker a közös munka eredménye. Ami a meccset illeti, a Soroksár nyerni jött ide Kecskemétre, gólokat akartak lőni, de ez most nem jött össze, talán kicsit előre is ittak a medve bőrére. Ugyanakkor tényleg minden összejött ezúttal nekünk, a csapat jól állt bele a meccsbe. Sokat dolgozunk, egy irányba húzunk az öltözőben, ez mindenképpen sokat jelent, szeretnénk sikeressé tenni a klubot, örömet okozni a drukkereknek. Egy focistának mindig nagyon jól tud esni, ha a nevét skandálják, örülök, hogy vasárnap ezt én is átélhettem.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók