A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dániel első góljait lőtte

Nyáron a Bp. Honvédtól csatlakozott hozzánk villámléptű támadónk, Lukács Dániel. „Luki” első góljaira nem is kellett sokat várni, hiszen duplázott a Ptuj elleni edzőmeccsen, emellett egy gólpasszt is kiosztott.

Hogyan értékelnéd az első edzőmeccsünket Szlovéniában?

Talán nem a bajnokság legerősebb csapatával találkoztunk, de úgy gondolom, hogy minden mérkőzésen az a legfontosabb feladat, hogy minél több gólt szerezzünk, támadóként ez velem szemben elvárás is. Emellett persze arra is törekednünk kell, hogy ne kapjunk, pláne ne hármat. Összességében nem volt ez rossz mérkőzés, a fáradtság érződött mindenkin, hiszen elég kemény napok vannak mögöttünk, de nyertünk. A győzelmek viszik előre a csapatot, ebből kell minél több, illetve ezt kell tovább vinni a bajnokságban is.

A hét munkáját eddig hogyan értékelnéd?

Elég jól haladunk, sok a taktikai elem, hiszen össze is kell szoknunk. Sokan jöttek, sokan mentek, de kezdünk összekovácsolódni, nincsenek klikkek sem.

Van még itt egy edzőmeccs, illetve pénteken két edzés is, mit hoz a folytatás?

Az ellenfelet kevésbé ismerjük így természetesen, de nekünk azt a taktikát kell megvalósítanunk, amit a mester kér. Ezek a napok most arra vannak, hogy a szükséges terhelés meglegyen, akár meccs formájában is, nem feltétlen az eredmény az elsődleges.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók