A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dániel érkezik a Honvédtól

NBI.-es tapasztalattal felvértezett, gyors támadóval erősödött csapatunk a nyári átigazolási időszakban elsőként csapatunk, Lukács Dániel a Budapest Honvédtól igazolt Kecskemétre.

Lukács Dániel több utánpótlás együttesben is megfordulva lett a Honvéd-MFA akadémistája 2014-ben, ahol nagyon gyorsan bemutatkozott a tartalékok közt is. Nem kellett sokat várni az élvonalbeli debütálásra sem, hiszen egy évvel később kétszer is pályára léphetett az NBI.-ben, ahol összesen 21 mérkőzésen 2 gólt szerzett a Honvéd és kölcsönben az Újpest színeiben. A tartalékok közt folyamatosan futballozott az élvonal mellett - illetve egy féléves tiszakécskei kölcsönjátéka is volt az NBII.-ben - a legutóbbi szezonban 13-szor talált be a kis Honvédban. A 25 esztendős játékos most végleg klubunkhoz igazolt a fővárosiaktól.

-Szeretnék természetesen minél többet játszani, illetve támadóként minél több gólt szerezni, emellett a csapatot a lehető legjobb pozícióhoz segíteni. Más célom nem is lehet. Nagy örömmel igazoltam Kecskemétre – mondta céljairól Lukács Dániel, akivel hamarosan bővebb interjút is közlünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók