A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dániel: Mindenki várja már a rajtot

A KTE HUFBAU vasárnap 13 órás kezdéssel a Soroksár vendége lesz a fővárosban a tavaszi nyitányon. Házi gólkirályunk, Lukács Dániel számára nagyon jól sikerült tavaly nyáron az odavágó, hiszen négyszer vette be a „Sori” kapuját. Játékosunk a csapathoz hasonlóan motiváltan várja a rajtot.

– Számodra különösen emlékezetes a Soroksár elleni győzelem, hiszen nem minden nap szerez egy csatár sem négy gólt. Elfogott a nosztalgia itt a rajt előtt?

– Megnéztem az összefoglalót, most is jólesett újra átélni a góljaimat. Minden bejött azon a meccsen, remélhetőleg ez a mostani találkozó is hasonlóan sikerül. Meglátjuk, de a legfontosabb az, hogy nyerjünk.

– Az utolsó edzőmeccsen nagyon jól nézett ki a csapat, amikor 7-0-ra sikerült megverni a budaörsieket. Hogyan értékelnéd a télen elvégzett munkát, mennyire van kész a csapat?

– A Budaörs ellen is ült minden szerencsére, de hiába nyertünk 7-0-ra, továbbra is a földön kell maradnunk. Most jönnek majd az igazán fontos tétmeccsek. A felkészülés szerintem nagyon jó volt, nem volt sérülés, az egész csapat és stáb becsülettel beleállt a munkába. Nem száraz futásoké volt a főszerep, ami szintén sokat dobott ezeken a heteken.

– Mennyire érezhető már az öltözőben, hogy rajtol a bajnokság?

– Mindenki várja természetesen, hiszen a bajnokság teljesen más, mint a felkészülés. Az utóbbi hetekben heti tíz edzésünk volt, ehhez jöttek az edzőmeccsek, de ennek a munkának teljesen más a hangulata, mint a bajnoki ritmusnak és meccseknek. Végre újra nagy számban jönnek a szurkolók, szeretnénk nekik is bizonyítani. Mindannyian azon vagyunk, hogy az őszi szériát tovább tudjuk vinni.

– Milyen meccsre számítasz Soroksáron?

– Biztos vagyok benne, hogy szeretne visszavágni nekünk a Soroksár. Kikapni sosem jó érzés, pláne nem öt gólt kapva. Kemény találkozóra számítok ennek tükrében, kiélezett harc lesz. Mi szeretnénk elsősorban a saját játékunkra koncentrálni, a végén aztán meglátjuk, hogy mire lesz ez elég.

– Minden esélyed megvan rá, hogy a bajnokság gólkirálya legyél, személy szerint milyen céllal vágsz neki a tavasznak?

– Ősszel szereztem 10 gólt, az a minimális elvárásom magammal szemben, hogy ezt a számot tavasszal is hozzam. Az se baj persze, ha több lesz. Emellett természetesen a lényeg az, hogy továbbra is segítsem a csapatot, ezen nem változtatott semmi.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók