A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dániel: Nagy örömmel jöttem Kecskemétre

Megvan a KTE HUFBAU első nyári igazolása, a támadóként bevethető Lukács Dániel a Bp. Honvédtól érkezett hozzánk. Új szerzeményünk izgatottan várja az új kihívást.

-Milyen tervekkel érkeztél Kecskemétre?

-Minél többet szeretnék játszani, emellett támadóként minél több gólt szeretnék lőni. Emellett természetesen az a célom, hogy a csapatot minél jobb helyezéshez segítsem a szezon végén. Hat év után hagytam el a Honvédot, ebben voltak szép, illetve kevésbé szép időszakok is. Sajnos a legrosszabbkor voltam sérült, amikor éppen fiatalnak számítottam még, de ez már a múlt. Nagy örömmel érkeztem Kecskemétre, szeretnék most már itt bizonyítani!

-Milyen emlékeid vannak Kecskemétről, mit tudsz a klubról?

-Tavaly kétszer is játszottam a KTE ellen, vannak tehát közeli emlékeim. Amennyit eddig láttam a körülményekből, az abszolút tetszik, sokakat ismertem is, akik szintén jó véleménnyel voltak a klubról. Bízom benne, hogy egy sikeres időszak kezdete lesz ez.

-Nem ismeretlen számodra a vezetőedző személye sem, jól sejtem?

-Bár nem dolgoztunk még együtt Szabó Istvánnal, valóban nem ismeretlen számomra, hiszen Banó-Szabó Bence sokáig volt csapattársam, kérdeztem már apukájáról. Ő van annyira őszinte, hogy mindent elmondott, tisztában vagyok vele, hogy nagyon profi és nagyon érti a szakmáját. Nekem fontos volt, hogy kemény edzőm legyen, aki ráadásul játékospárti is. Beszéltem is vele, így pláne jó szájízzel jövök ide.

-Hosszú évek után váltottál, mivel lennél elégedett az első kecskeméti szezonod végén?

-Sajnos nekem a pandémiás időszak nagyon nem tett jót, de nem késtem le semmiről. Egy jó szezont szeretnék egyénileg és csapatként is. Tizenhárom gólt rúgtam a mostani szezonban, most is minél többet szeretnék, így tudok segíteni a csapatnak.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók