A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dániel szerint mentálisan kell erősnek lenniük

A KTE HUFBAU vasárnap 13 órakor a Dorogi FC-t fogadja a Széktói Stadionban. Lukács Dániel szerint a szünet alatt volt idejük rendezni a sorokat, és az őszi hajrában elsősorban fejben kell rendben lenniük, hogy jól szerepeljenek.

– Hogy telt a szünet, mennyire sikerült erőt gyűjteni ehhez a hajrához?

A szünet előtt kaptunk egy pofont Szegeden, de azt ebben a két hétben volt időnk átbeszélni, kielemezni a hibákat. Sükösdön volt egy pályaavatónk közben, ami jó hangulatban telt, de azóta folyamatosan a Dorog ellen készültünk, illetve készülünk. Annak ellenére is, hogy vereséggel fordultunk rá a válogatott szünetre, mindenki nagyon jó szemlélettel edzett, érezhetően várja már a csapat a bajnokit, hogy bizonyíthassunk.

– Öt meccs van hátra, itt már tényleg minden tartalékra szükség van. Mi kell ahhoz, hogy a bajnokság ezen szakaszában is eredményesek legyetek?

– Ez már nem fizikális és erőnléti dolog, hiszen 15 meccset lejátszott a mezőny. Jóval inkább mentálisan, fejben kell rendben lenni. Nem azt kell nézni, hogy már csak öt meccs van hátra, hanem azt, hogy most is és a folytatásban is azt a 110 százalékot adjuk ki magunkból, amire mindig törekszünk.

– A Dorog elleni meccs nevezhető kulcsfontosságúnak, hiszen nem mindegy miként kezditek ezt az időszakot. Ez a találkozó a kulcs?

– Természetesen ez a meccs is fontos, de nem fontosabb, mint bármelyik a többi közül. Nem azzal foglalkozunk most sem, hogy majd két kör múlva mondjuk a Haladás jön, hanem itt egy feladat vasárnap, amit meg kell oldani, sikerrel kell venni. Most csak a Dorogra figyelünk.

– Említetted a Haladást, komoly rangadó lesz majd év utolsó meccse ellenük, de előtte még a Tiszakécskével is lesz egy megyei. A Dorog ugyan most a prioritás, de mennyit beszéltetek a sűrű hétről, ami vár rátok?

– Szóba került azért természetesen, de tényleg csak maximum fél mondatok erejéig, hogy ne vigye el semmi a fókuszt a Dorogról. Előbb vegyük sikerrel ezt a meccset, utána aztán lesz két napunk felkészülni a Tiszakécskéből, de hazai pályán természetesen a Haladást is meg akarjuk verni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók