A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Lukács Dániel szerint van mire építenünk a Soroksár ellen

Jól indult a szezon Lukács Dániel számára, hiszen két gólt lőtt a nyitányon a Budaörsnek. Öröme mégsem lehet felhőtlen, hiszen ez nem ért pontot, ettől függetlenül a második félidőben mutatott játékra a Soroksár ellen is lehet építeni.

-Egy csatár számára mindig fontos, hogy jöjjön gól, ilyen szempontból nem lehetsz elégedetlen, mert kétszer is betaláltál a nyitányon. Miként értékeltétek az első meccset?

-Elégedett a góljaim ellenére sem lehetek, mert nem nyertünk, de természetesen örülök annak, hogy rögtön kétszer találtam a kapuba. Az első harminc perc volt kritikus a mi szempontunkból, de ezt nem elfelejteni kell, hanem tanulni belőle. Így nem lehet kezdeni, a Soroksár ellen azt is meg kell mutatnunk, hogy ez csak egy megingás volt.

-Mire kell törekedni, hogy ez sikerüljön?

-A koncentráció nagyon fontos, az egyéni hibákat ezzel lehet lecsökkenteni. Videóztunk, kielemeztük a hibákat, biztos vagyok benne, hogy mindannyian tanulni tudtunk ebből. A lényeg, hogy folyamatosan segítsük, biztassuk egymást is, akkor biztosan nem fogunk megint három gólt kapni ilyen rövid idő alatt.

-A második félidő már abszolút jól nézett ki, az egyenlítés is benne volt a levegőben. Hogyan lehet ezt a játékot átmenteni vasárnapra?

-Az első harminc perc után sikerült feljavulnunk, az mindenképpen nagy szó, hogy 0-3 után még fel tudtunk állni. Egyértelműen olyan szellemben szeretnénk pályára lépni, hogy ezt nyújtsuk az első perctől kezdve, így kell kimenni a pályára, fejben is ott kell lennünk, akkor nem lehet gondunk.

-Milyen ellenfélre számítotok?

-Őket is próbáltuk kielemezni, láttuk az erősségeiket, de láttuk természetesen a hibapontokat is. A Soroksár egy masszív csapat, bevált játékrendszerrel, erre oda kell figyelnünk. Elsősorban magunkra kell emellett koncentrálnunk, hogy a mi játékunk rendben legyen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók