A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Magabiztos játékkal nyert az MTK II.

Tartalékcsapatunk vasárnap az MTK II-t fogadta a Műkertvárosi Sportcentrumban. A szoros első félidő után az MTK kegyetlenül kihasználta helyzeteit, és a mesterhármasig jutó Zuigéber vezetésével nagy különbségű sikert aratott.

Korán megszületett a találkozó első találata, Godwords kapufája után Barkóczi Benedek kapcsolt a leggyorsabban a kipattanóra (0-1). A folytatásban akadtak lehetőségek mindkét oldalon, végül a 21. percben jött az egyenlítés, Bodor kiugratásával Major Ernő törhetett kapura, és nem is hibázott (1-1). A folytatásban könnyen jöhetett volna a fordítás is, ám Győri lövését blokkolták, míg Major Szabolcs szabadrúgását a kapus tudta kiütni. A félidő hajrájában felpörgette játékát az MTK, Biben hatalmas felőslécet rúgott. A 37. percben már nem sikerült megúszni kapott gól nélkül, egy bal oldalon felépített akció végén Zuigéber passzolta ballal a rövid sarokba a lapos beadást (1-2).

A második félidőre egyre inkább felerősödött az eső is, egy szöglet után Szalai révén rögtön akadt is egy kecskeméti sansz, de ez kimaradt. Hasonló mederben csordogált a találkozó, mint ahogy az első félidőben, de a 60. percben Zuigéber növelni tudta az MTK előnyét (1-3). Az utolsó húsz percben nyugodtan futballozhatott a vendég gárda, mely Zuigéber harmadik góljával pontot tett a találkozó végére tulajdonképpen, a hajrában ráadásul a csereként beálló Juhász duplájával kialakította az 1-6-os végeredményt.

Kecskeméti TE II. – MTK II. 1-6 (1-2)

Kecskemét, 100 néző. V: Dobai (Vrbovszki, Juhász)

KTE: Cseh – Barkóczi Á., Szalai Sz. (Györgye 85.), Szamos – Győri Á., Hatvani (Rjasko 61.), Bodor (Jászai-Deák 85.), Tóth D. – Győri B. (Kovács Á. 61.), Major E. (Horváth M. 78.), Major Sz. Vezetőedző: Szabó Tibor

MTK: Csenterics – Godwords, Matviiv, Vidnyánszky, Biben, Barkóczi B. (Merényi 71.), Zuigéber (Balogh 76.), Nagy B. (Kapronczai 76.), Szőke, Törőcsik (Juhász 80.), Miknyóczki (Molnár 71.). Vezetőedző: Horváth Dávid

Gól: Major E. (21.) ill. Barkóczi B. (4.), Zuigéber (37., 60., 71.), Juhász (84., 91.)

Szabó Tibor: – Az MTK eredményesen játszott, a játék képe alapján ekkora különbség nem volt a két csapat között. Ezt a találkozót a támadójáték minősége döntötte el.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók