A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Magabiztos siker Szekszárdon

A KTE HUFBAU a 13. fordulóban Szekszárdon lépett pályára, ahol a szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtva, végig dominálva gyűjtöttük be a három pontot, fölényünk három gólt ért.

Az első játékrészt aktívan kezdte csapatunk, már a 3. percben helyzetünk adódott, amikor Patvaros fordult kapura a tizenhatoson belül, de lövése pont Mityók kapus ölelő karjaiban landolt. Az első negyedóra végén ismét helyzetekké érett labdabirtoklási fölényünk, a 16. percben Hegedűs zörgette meg a felső lécet, majd alig egy minutummal rá egy okos kényszerítő után Tamaskó előtt adódott helyzet, de Mityók ezt a lövést is kitolta valahogy. A 25. percben egy „hulló falevelet” kellett hatástalanítania a szekszárdi kapusnak, majd tíz perccel később ismét Tamaskó tesztelte képességeit, ekkor 16-ról lőtt jobbhátvédünk, de ez is kijött a jó napot kifogó portásról, így nem esett gól az első játékrészben.

A másodikat viszont pazar módon kezdtük, a 49. percben Kéri lőtte át a hosszúra a labdát, ahol Patvaros érkezett, majd védőjével megküzdve végül a hosszúba lőtt (0-1). Még fel sem eszmélhettek a hazaiak, amikor már kettőre növeltük az előnyt, balról végezhettünk el szabadrúgást, amit Patvaros a hosszú felsőbe tekert a kapufa érintésével az 51. percben (0-2). A folytatásban is megmaradt a kecskeméti fölény, melyet csupán időnként tudtak megtörni a hazaiak, legnagyobb sanszukat Kesztyűs bombázta a léc fölé. A 69. perctől újra nagyon érett a lila-fehér gól, de Barna két ziccerét még védte a kapus, a 72. minutumban azonban tehetetlen volt, Hegedűs hozta magát lövőhelyzetbe 11 méterre a kaputól, majd a bal alsóba lőtt (0-3). A hajrában akár növelhettük is volna előnyünket, de lehetőségeinket már nem tudtuk góllal lezárni, ezzel együtt magabiztos győzelmet arattunk idegenben.

Szekszárdi UFC – KTE HUFBAU 0-3 (0-0)

NBIII. közép csoport, 13. forduló

Szekszárd: Mityók – Királyházi, Arena, Dudás, Béla – Kvanduk – Dombi, Vituska (Béla 64.), Márton (Juhász 8.), Kesztyűs – Péter.

KTE: Mészáros – Tamaskó, Asztalos, Urbán, Grünvald – Hirman (Karacs 76.), Patvaros (Erdei 87.), Szalai G. – Kéri, Barna, Hegedűs (Babolek 83.).

Gól: Patvaros (49., 51.), Hegedűs (72.)

Sárga lap: Királyházi, Juhász ill. Hirman, Szalai G.

Edző értékelések hamarosan!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók