A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Magabiztos továbbjutás a kupában

A KTE HUFBAU a Magyar Kupa 6. fordulójában kapcsolódott be a sorozatba, ahol a megye I-es Andráshida vendégei voltunk. A továbbjutást végig magabiztos játékkal hoztuk.

Zoran Kuntics ígéretéhez híven több olyan játékosnak is lehetőséget adott, akik eddig kevesebb percet kaptak a bajnokságban. Érezhetően mindenki élni szeretett volna a bizalommal, így az első perctől nyomást gyakoroltunk a hazaiakra. A labda főleg nálunk volt, illetve az Andráshida térfelén pattogott, de az első húsz percben még jól tartották magukat a hazaiak. Innentől egyre inkább benne volt a levegőben a gól, ami a 26. percben meg is született. Barna tört be a tizenhatoson belülre, ahol buktatták, a megítélt büntetőt Asztalos értékesítette (0-1). A folytatásban egyre inkább érett a második gól is, Vladul Stefan előtt például két helyzet is adódott, ám a hálót végül Karacs zörgette meg, aki a 43. percben életerős löketet küldött 17-ről a bal felsőbe (0-2).

A második félidő elején gyakorlatilag el is döntöttük a továbbjutást, Szabó ugratta ki egyedül Erdeit, aki tisztán vezethette a kapusra a labdát, majd ki is lőtte a hosszút (0-3). A folytatásban nem forgott veszélyben a vezetésünk, a lelkesen küzdő hazaiak kapura lövésig sem jutottak el, inkább előttünk adódtak helyzetek, de ezek sokáig kimaradtak. Az utolsó percekre aztán szétesett az Andráshida, amit több góllal is kihasználtunk. Előbb Szabó oldalszabadrúgását Vladul fejelte a kapuba közelről (0-4), majd a középkezdés után azonnal labdát szereztünk, Barna beadása aztán Kalamárról pattant a kapuba (0-5). A meccset egy újabb bombagól zárta, Szalai Gábor jó 30 méterről lőtt ballal a léc alá (0-6).

A KTE HUFBAU ezzel a legjobb 64 között várja immáron újabb ellenfelét a kupában.

Tarr Andráshida SC – KTE HUFBAU 0-6 (0-2)

Magyar Kupa 6. forduló, Andráshida

ASC: Kiss – Horváth, Kalamár, Balla, Fábián (Cséber 78.) – Czafit, Tóth (Szinay 72.) – Bakó, Molnár (Czotter 60.), Temlén – Szabó M.

KTE: Kunsági – Tamaskó (Szabó G. 67.), Asztalos, Urbán, Grünvald (Fehér 46.) - Peres, Szabó D., Karacs (Szalai 60.), Erdei - Vladul, Barna.

Gól: Asztalos (26. – büntető), Karacs (43.), Erdei (46.), Vladul (85.), Kalamár (86. – öngól), Szalai (90.)

Edzői értékelések hamarosan!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók