A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Magyar Györgyék életükért küzdenek, Szabó Tibor három pontot vár

A Kecskeméti TE vasárnap a Makó FC vendége lesz az NBIII. közép csoport 27. fordulójában. A hazaiaknak az NBIII-as jövőjük is múlhat ezen a találkozón, míg kecskeméti szempontból kötelező lenne begyűjteni a három pontot.

Magyar György (Makó FC, játékos-edző):

„Nekünk életbevágóan fontosak lennének a pontok, a bennmaradás szempontjából minden számít most már. Bár a matematikai sanszunk minimális, de főleg hazai pályán szeretnénk megragadni az utolsó lehetőségeket. Sajnos mostanság ez nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Igyekszünk felkészülni a Kecskemétből, de véleményem szerint szinte az egész mezőnyre igaz, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy egy-egy csapat éppen milyen arcát mutatja az aktuális fordulóban. Talán az első három-négy helyezett tud egy stabil átlagot hozni, a többiek hol jobb, hol rosszabb napot fognak ki. Mindenképpen a három pont a célunk, hiszen ha ebből a négy fordulóból esetleg sikerülne legalább hármat megnyerni, akkor talán a Szekszárd nyomába eredhetünk. Az elsődleges célunk most az, hogy a Paksot utolérjük, ehhez nagyon kellene ez a hazai siker.”

Szabó Tibor (Kecskeméti TE, vezetőedző):

„Én azt gondolom, hogy ez is egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Annak ellenére, hogy a Makó kieső helyen van, egy nagyon szervezetten védekező, masszív csapatról van szó. Nekik az utolsó szalmaszál lehet ez a meccs, ebbe biztosan megpróbálnak belekapaszkodni. A mi helyzetünkben is a három pont elfogadható, úgyhogy egy kemény és küzdelmes találkozóra van kilátás.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók