A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Májer Milán: Nehéz időszak van mögöttünk, le kell zárni

Szombaton 12:30-kor a ZTE-t fogadja csapatunk fontos mérkőzésen. Májer Milán éppen az egerszegi együttestől érkezett hozzánk, így némileg különleges helyzetben várja a meccset.

– Sokat változott a ZTE kerete, mióta ott voltam, többen is távoztak, illetve az alapcsapat is átalakult. A nagy változások valahol természetesek, hiszen menet közben egy sportigazgató csere is történt, ami új koncepcióval is jár. Azt nem mondanám, hogy máshogy várnám ezt a meccset, hiszen fél évet töltöttem a ZTE-nél, 24 éves fejjel az ilyen dolgok már nem befolyásolnak. Annak idején még vártam az ilyen alkalmakat, amikor elkerültem kölcsönbe például, de már nem nagyon foglalkoztat. Kecskeméten játszom, maximálisan ide is koncentrálok – mondta Májer Milán korábbi klubja kapcsán.

A ZTE hasonló pozíciót foglal el a tabellán, így hasonlóan nagy a tét mindkét oldalon. Játékosunk ennek megfelelően egy nehéz és kemény mérkőzésre számít.

– A tabellára nézve azt láthatjuk, hogy hasonló helyet foglalnak el a csapatok. Egészen biztosan nem fogja könnyen adni a bőrét egyik fél sem, ennek megfelelően biztosan lesz tűz a mérkőzésben. Szeretnénk természetesen itthon tartani a pontokat, ezért mindent meg is fogunk tenni. A héten kifejezetten keményen edzettünk, de erre egyébként sem szokott panasz lenni, nem spórolunk a munkával. A legfontosabb, hogy magunkra koncentráljunk azok után, hogy igyekezetünk megfelelően feltérképezni az ellenfelet is. Nehéz időszak van mögöttünk, ezt le kellene zárni. Mindenkinek vannak nehezebb periódusai, pláne egy 12 csapatos NB I-ben, de hazai pályán ez most egy jó alkalom, hogy kijöjjünk ebből – mondta Májer Milán. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók