A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Május 4-től engedélyeik az edzéseket

Az április 30-i Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a sportolók szempontjából mindenképpen fontos örömhírt: május 4-től lassan elkezdhet visszaállni a normál kerékvágásba a sportélet.

„Május 4-től a profi, amatőr és tömegsportban engedélyezzük az edzést és a zárt körű sporteseményeket” – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón.

A döntés egyelőre az UEFA nemzetközi versenyire kvalifikáló sorozatok (férfi és női NBI., Magyar Kupa) szempontjából jelenthet konkrét dátumot a folytatáshoz. Az MLSZ korábban már közleményben jelezte, hogy egy korlátozásokat enyhítő döntés esetén, az edzések kezdését követő 20. napon folytathatják az említett kiírásokat.

A többi bajnokságról egyelőre még klubunk sem kapott hivatalos információt, ám alighanem hamarosan erre is sor kerül. Amint bővebb információkkal rendelkezünk, illetve konkrét döntések születnek házon belül az edzések formájáról, illetve a folytatás módjáról, arról természetesen azonnal be fogunk számolni.

Talán nem is kell külön leírni, de egyelőre természetesen minden sporteseményt nézők nélkül lehet csak majd megrendezni, hiszen augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb tömegrendezvényeket továbbra sem lehet tartani. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók