A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Máris sorsolnak a kupában

Alighogy véget ért a MOL Magyar Kupa 3. fordulója, már jön is a következő kör sorsolása, hétfőn 18:15-kor az M4 Sporton húzzák ki a következő kör párosítását.

Az első megmérettetést mind a 12 NB I-es csapat sikerrel vette, a másodosztályban ugyanakkor majdnem megfeleződött a létszám, hiszen 11 klub maradt állva.  A NB III. még 6 klubbal képviselteti magát a sorozatban, ki kell emelni itt, hogy az ESMTK és az Iváncsa is másodosztályú ellenfelet búcsúztatott a Soroksár és a Gyirmót személyében.

A megyei élvonalnak három résztvevője van még, itt a Nyergesújfalu szállította a meglepetést, mely a Szolnokot ejtette ki.  

A 32 közé jutott csapatok:

NB I. (12 csapat): Újpest FC, Bp. Honvéd, ZTE, Kisvárda, Vasas, Mezőkövesd, Puskás Akadémia, Paks, MOL Fehérvár FC, DVSC, KTE, FTC

NB II. (11): Békéscsaba, Győr, Siófok, Budafok, Mosonmagyaróvár, Szeged, Ajka, Kazincbarcika, Nyíregyháza, Haladás, MTK.

NB III. (6): Nagykanizsa, ESMTK, Iváncsa, Balatonfüred, Monor, DEAC

MEGYE I. (3): Nagyatád, Felsőzsolca, Nyergesújfalu

A sorsolás során továbbra is az alacsonyabb osztályú klub lesz minden esetben a pályaválasztó, azonos osztály esetén az, akit előbb kihúznak. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A kiemelés ebben a körben már megszűnik, így az NB I-es klubok is összekerülhetnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók