A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Markó Ádám lett március hónap legjobbja

A tavaszi szezonban új hagyomány indult el klubon belül, a vezetés, a szakmai stáb és a játékosok közös szavazatai alapján választjuk meg minden hónapban a legjobb KTE játékost. A márciusi mérkőzések alapján Markó Ádám kapta a legtöbb voksot.

A tavaszi szezon első hónapja összességében nem sikerült rosszul csapatunknak, hiszen 5 mérkőzésen 7 pontot gyűjtöttünk. Bár a Dabastól a nyitányon kikaptunk (0-1), majd a hónap utolsó napján Kozármislenyben is pont nélkül maradtunk (1-3), több fontos mérkőzésen is eredményesen szerepeltünk. Idegenben döntetlent játszottunk az éllovas Szentlőrinc ellen (1-1), Paksról elhoztuk a pontokat (2-0), illetve legyőztük itthon a Hódmezővásárhelyt is (2-0), tehát az alsóház szempontjából fontos meccseken nyerni tudtunk.

Markó Ádám kifejezetten jól szerepelt ezeken a mérkőzéseken, hiszen védekezésben és támadásban is nagy munkát végzett a középpályán. A gólok sem mellékesek esetében, hiszen Szentlőrincen pontot érő gólt fejelt, a Hódmezővásárhely ellen a 2-0-os végeredményt állította be.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók