A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Marsa Levente: Egy játékost csak feldobhat egy ilyen meccs

Hétfőn 20 órás kezdéssel a Szombathelyi Haladás lesz a KTE HUFBAU ellenfele a Széktói Stadionban, azaz a harmadik a negyediket fogadja. A mérkőzés előtt Marsa Leventét kérdeztük várakozásairól. 

–Hogyan élted meg a pályán a tiszakécskei meccset?

– Azt éreztem, hogy viszonylag sokáig tudtuk irányítani a játékot, amit elterveztünk, azt nagyrészt meg is tudtuk csinálni. Annyi volt ebben a hiba, hogy a támadások végén nem tudtuk feltenni az i-re a pontot. Ki tudtuk vinni szélekre a labdát, de ezek nem mindig jól jöttek be. Ebben volt egy kis hiányérzetük. A második félidőben a kiállítások miatt is felborult a pálya, de döntően befolyásolta a végeredményt, hogy a két büntetőt elhibáztuk.

–Keseregni nincs idő, hiszen továbbra is a harmadik helyen áll a csapat, hétfőn már a negyedik Haladás jön Kecskemétre. Milyen találkozóra számítasz?

–Nehéz és kemény mérkőzésre számítok. Mindkét csapatnak fontos ez a találkozó, mert mindkettő szeretné megőrizni a helyét az élbolyban. Ez már arra enged következtetni, hogy jó mérkőzés várható. Kulcsfontosságú lesz, hogy amit eltervezünk, azt ezúttal hatékonyabban valósítsuk meg, akkor ki tudjuk szolgálni a közönséget a játék mellett jó eredménnyel is.

–A csapat szereplése magasan túlszárnyal eddig minden várakozást, de hasonló cipőben jár talán a fiatal átlagéletkorú Haladás is. Milyen ellenfélről van szó?

–Nagyon jó csapatról van szó, látszik rajtuk, hogy egyben vannak. Jól szerepelnek, ami engem nem lep meg túlzottan. Az elejétől kezdve masszívak, a védekezésük szinten hiba nélkül működött eddig, még most is a legkevesebb kapott gólt jegyzik.

–Az utolsó hazai meccs jön idén, ami ráadásul képernyőre is kerül. Milyen motivációval készültük?

–Abban biztos vagyok, hogy az egész csapat nagyon motivált lesz már a párosítás miatt is. Egy játékost csak feldobhat egy ilyen meccs, pláne hogyha az még tv-s is, illetve hazai közönség előtt futballozhat. Bízom benne, hogy ebből jól is fogunk kijönni hétfő este.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók