A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Marsa Levente hazatér

A 23 esztendős Marsa Leventével erősítette meg keretét csapatunk, a saját nevelésű játékos nem ismeretlen Szabó István számára, hiszen Dabason is együtt dolgoztak legutóbb.

Marsa Levente Kecskeméten kezdett el futballozni, utánpótlás pályafutása döntő részét a KTE LA kötelékében töltötte 2008-2016-ig. Ezt követően azonnal a felnőtt futballba lépett 17 évesen, a KHTK-val kétszer nyert bajnokságot, majd folyamatosan egyre erősebb csapatokba és magasabb osztályba lépett, a Dabas-Gyón, legutóbb pedig az FC Dabas játékosa volt. Marsa Levente a mögöttünk hagyott szezonban az FC Dabas egyik legnagyobb erőssége volt a középpályán, átlagon felüli technikai képességei és rúgótechnikája mellett a mezőnymunkából is vastagon kivette a részét. Marsa csupán egy mérkőzést hagyott ki a bronzéremmel záruló szezonban, 37 mérkőzésen 6 gólt jegyzett.

-Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hiszen KTE nevelés vagyok, ez sokat jelent nekem. Örültem a megkeresésnek és Szabó István bizalmának, az ő személye döntő volt számomra. Korábban is dolgoztam már vele együtt, szakmailag és emberileg is nagy hatással van rám. Nagyon várom, hogy a másodosztályban is megmutathassam magam, egy kis nyomást érzek is, de ez természetes, ezt el kell viselni. Bizonyítani szeretnék a szurkolóknak, a barátoknak is, hiszen most biztosan sokan tudnak majd megnézni hétről hétre, hogy hazatértem. Be akarom bizonyítani, hogy itt a helyem, emellett segíteni természetesen a csapatnak. Bízom benne, hogy ki tudjuk majd szolgálni a szurkolókat, abban biztos vagyok, hogy stabil csapatot fog a szakmai stáb kialakítani – mondta Marsa Levente.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók