Második alkalommal emlékeznek Lázár Bencére Kecskeméten

Tavaly hatalmas érdeklődés mellett, méltó módon tisztelegtek a kecskeméti születésű, tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bencére, aki karrierje legszebb éveit az Újpestben töltötte. A 2018-ban elhunyt labdarúgó tiszteletére tavaly decemberben rendeztek először emlékgálát a Messzi István Sportcsarnokban, mely idén sem marad el.

A II. Lázár Bence Emlékgálát december 29-én (vasárnap) rendezik a Messzi István Sportcsarnokban, ahol ismét az öregfiúk torna jelenti a nap fő programját, de emellett fellép Bence kedvenc énekese, Caramel, illetve különböző gálameccsekre is sor fog kerülni. Az esemény jótékony célt szolgál, így ismét lehetőség lesz a helyszínen véradásra is, mellyel Gereben Lívia és Murcsik-Pávó Réka gyógyulását segíthetik a kilátogatók.

Az öregfiúk tornára idén is nagyon erős mezőny gyűlt össze, ebből a KTE Öregfiúk sem hiányozhatnak, akik a téli szünetben igyekeznek megint egy erős keret kialakításával tisztelegni. Ott lesznek Lázár Bence korábbi klubjai Lajosmizsétől az Újpesten át Nyíregyházáig, így egészen biztosan színvonalas tornát láthatunk majd idén is az SC Hírös-Ép szervezésében.

A tavalyi KTE Öregfiúk

Szerző: Nyitray András

Média partnerek
Támogatók