A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Második sikerünkre hajtunk az Iváncsa ellen

Vasárnap 16:00-kor az Iváncsa KSE lesz az ellenfelünk a Széktói Stadionban. Az őszi szezon záró fordulója az első hely sorsáról is dönthet, hiszen a vesztett pontok tekintetében ugyanúgy áll a két együttes.

Eddig négy alkalommal találkoztak a csapatok, mindannyiszor az NBIII-ban, annak is az utolsó két kiírásában. A Fejér megyei alakulat negyedik szezonját tölti a harmadosztályban, korábban csak a megyei bajnokságokban szerepelt. Feljutásuk óta nem tétlenkedtek, hiszen újoncként bronzérmet szereztek, majd egy hetedik és egy negyedik hellyel folytatták. Idén tovább fejlődött az együttes, hiszen a bajnoki címért is versenyben vannak, volt egy 15 találkozóból álló veretlenségi sorozatuk is.

A két csapat először 2018 októberében találkozott iváncsai pályaválasztás mellett, akkor a KTE számított újoncnak az NBIII-ban, a találkozót végül a hazaiak 2-0-ra megnyerték. Tavasszal sikerült visszavágnunk, 2019 áprilisában 1-0-ra nyertünk a Széktóiban. Az élet úgy hozta, hogy a csonka szezonban is oda-vissza meg tudtunk velük mérkőzni, akkor hazai pályán kaptunk ki 2-0-ra, idegenben 1-1 lett a végeredmény, így összességében az Iváncsának kedvez a tavalyi egymás elleni mérleg. Itt az idő javítani! 

Forrás: magyarfutball.hu

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók