A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Máté Csaba nagyobb ellenállásban bízik, Gombos Zsolt három pontban

Vasárnap 11:00-kor a KTE HUFBAU az FTC II. vendégeként kezdi meg a bajnokságot a Népligeti Sportcentrumban. A találkozó előtt a két vezetőedzőt, Gombos Zsoltot és Máté Csabát kérdeztük várakozásaikról.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU):

„A héten már többször is elmondtam, hogy nagyon várjuk mindannyian a nyitányt, hiszen régen játszottunk már bajnoki mérkőzést. Felkészültünk, véleményem szerint kész a csapat, de a héten lehetnek még érkezők. Az új játékosok beépítése zajlik még, ez természetesen nem egyik pillanatról a másikra megy, de ettől függetlenül megvan az elképzelésünk, begyakoroltuk a különböző elemeket. Kezdődik a bajnokság, erre a hétvégére időzítettünk, így egyetlen egy dolog fontos, egyetlen egy dolog számít: a három pont megszerzése. Nemcsak most, minden mérkőzésen ezzel a céllal fogunk pályára lépni!”

Máté Csaba (FTC II.):

„A fiataljaink számára ez egy ismerkedési és tanulási folyamat a felnőtt futballal. A Kecskeméttel játszottunk már edzőmeccset, ebből rögtön szereztünk egy kis tapasztalatot a harmadosztály világából. Az a mérkőzés elég egyoldalúra sikeredett, elég nagy fölényben játszott a Kecskemét, ebből tanulva szeretnénk nagyobb ellenállást kifejteni. Bajnokesélyes csapat látogat hozzánk, esetünkben az erőviszonyokat mindig az fogja meghatározni, hogy milyen csapattal tudunk kiállni, kik szerepelnek az utánpótlásban, illetve az elsőcsapatban. Fiatal csapatunk lesz, bízom benne, hogy az első meccs jelentőségét átérzik majd a játékosok. Nem feltétlen csapatban gondolkodunk az NBIII-ban, szeretnénk egyénileg fejleszteni a játékosainkat, szinte minden meccsen más összeállításban fogunk ennek tükrében felállni szerintem. Jelenleg az U19-es és az NBI-es csapat is edzőtáborban van, ez most nehezíti a dolgunkat, úgyhogy majd meglátjuk, mit hoz a vasárnap.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók