A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Meddőnek bizonyult a fölény a Szolnok ellen

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a Szolnokot fogadta a Széktói Stadionban. Bár a Kecskemét végig hatalmas mezőnyfölényben futballozott, ez nem párosult góllal ezúttal.

Rögtön kecskeméti mezőnyfölénnyel indult a találkozó, de ez meddőnek bizonyult, a pontrúgások és a beadások nem voltak elég pontosak. Igazán nagy lehetőség nem is alakult ki szünetig, jobbára a küzdelem dominált, egyedül Kurdics és Hadaró fejese jelentett némi veszélyt a kapukra.

Fordulás után rögtön Szalai került helyzetbe Tóth Dávid nagy bedobása után, de ballal a bal alsó mellé húzta a labdát estében. Az 56. percben megint Szalai került helyzetbe egy szöglet után, de fejesét Hegedűs hatalmas bravúrral kitolta. A Kecskemét nagy erőket mozgósított a hősiesen a „bekkelő” Szolnokkal szemben a folytatásban is, sorban jöttek a beadások, alakultak ki veszélyes szituációk, de ezen a mérkőzésen nem tudták feltörni a vendég a védelmet a hazaiak, így a Szolnok értékes ponttal távozott.

KTE HUFBAU - Szolnoki MÁV FC 0-0 (0-0) 

Kecskemét, 700 néző. Vezeti: Takács Tamás (Tőkés Róbert, Ring Kevin)

KTE: Varga B. – Tóth D. (Paudits 64.), Gál Sz., Rjasko, Lipcsei Á., Hadaró (Grünvald 64.) – Katona B., Nagy K. (Szuhodovszki 83.), Szalai G. – Lukács D., Tóth B. Vezetőedző: Szabó István

Szolnok: Hegedűs L. – Szekszárdi, Szabó A., Kovács O., Papp Sz., Lakatos Cs. (Tóth B. 83.) – Földi, Hleba (Kónya 83.), Tisza K. – Irmes (Sipos 87.), Kurdics (Csörgő 74.). Vezetőedző: Romanek János

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók