A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Megérdemelt hazai siker született

A KTE HUFBAU hazai pályán 4-0-ra győzte le a Dunaharaszti MTK-t, a találkozó után a két vezetőedzőt kértük fel egy értékelésre. Mindketten egyetértettek abban, hogy megérdemelt KTE siker született.

Zoran Kuntics (KTE HUFBAU):

„Szokták mondani, hogy azok a legnehezebb meccsek, amiket kötelező megnyerni. Ez egy olyan nap volt, amikor a csapaton belül voltak gyengébb egyéni teljesítmények, ugyanakkor voltak nagyon jók is. Éppen emiatt tudtuk végül így megnyerni ezt a találkozót. A Dunaharasztinak nem emlékszem nagyobb helyzetére, nekünk se volt túl sok, de rúgtunk négy gólt. Ellenfelünk igyekezett ívelésekre építeni a játékát, erre mi felkészültünk, úgyhogy megérdemelten nyertünk. Az bosszantó, ahogy néhány fiatal viselkedett a pályán, úgyhogy lesz miről beszélnünk azért a héten.”

Króner Péter (DMTK):

„Mezőnyben nem volt olyan nagy a különbség, de kapura veszélytelenek vagyunk, a kiállítás aztán meg is pecsételte a sorsunkat. A második és a harmadik kapott gól ezen a szinten nem fér bele. A mi életünkben az lenne fontos, hogyha mi szereznénk egyszer meg az első gólt, most mindig mi rohanunk az eredményt után, így meg kell nyitni a védekezésünket. Fiatal és lendületes támadóink vannak, de a rutin még hiányzik belőlük, így át kell szakítanunk ezt a gátat, akkor talán lehet más az eredmény. Összességében megérdemelt a Kecskemét győzelme, mert mindenben előttünk járnak, de talán a valós különbség nem jött ki teljesen a pályán.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók